Sehnali jste letos keřkovské rohlíčky na salát?

ducik
21. pro 2015

Holky po dobrém tipu dělám uz několik let bramborový salát z odrůdy brambor kerkovske rohlíčky. Jsou jedinečné, salát z nich jé chuťově úžasný a mají po uvádění skvělou konzistenci. V různé roky jsme he pí menších čí větších peripetiích sehnali v různých retezcich... ale letos nic. Zkusili jsme tesco, billu, lidl, penny, makro, albert a nic...
Nějaké tipy, kde splasit?

ducik
autor
21. pro 2015

...Po uvareni...
Omlouvám se za překlepy, mobil.

cutie_01
21. pro 2015

Co hala 22 v Holešovicích?

hroudicka1
22. pro 2015

Taky jsem je nikde nenasla. Letos smolicek.

cica002
22. pro 2015

Maji male vynosy,takze je nikdo nechce pestovat a navic bylo sucho ☹

lv
22. pro 2015

já mám, od rodičů, malé výnosy můžu potvrdit, urodilo se fakt extrémně málo. Už je taky nebudou sázet..

anakolut
22. pro 2015

Já je viděla v Billa v takové červené papírové krabičce a kilo stálo myslím 55 Kč.

ducik
autor
22. pro 2015

@cutie_01 tam je zeleninový trh?

@anakolut fakt? Manžel byl v bille, ale krabičku by mohl přehlédnout, čekal pytlík. Cena je mi v tomto případě fuk 😉 dík za tip

jaja01k
22. pro 2015

Já je mám z farmářské bedýnky (svět bedýnek), ale to už by ti asi do vánoc nepřivezli.

ducik
autor
22. pro 2015

@jaja01k to asi ne 🙂

cutie_01
22. pro 2015

@ducik No jasně, tam je trh...ale je třeba tam jít ráno. Nicméně nevím, zda je tam teď někdo má.

ducik
autor
22. pro 2015

@cutie_01 aha, tak ráno to nehrozí, mám to přes celou prahu.

hroudicka1
22. pro 2015

@ducik ted je vsude hrozne lidi, ja ho udelam z normalnich brambor, bude i tak dobrej

ducik
autor
22. pro 2015

@anakolut tak v Pze billa asi ne. V jedné info, ze nedovezli, v druhé, ze uz dva roky nejsou.

ducik
autor
22. pro 2015

@hroudicka1 lidi me netankuji. Nakouknu do zeleniny a jdu.

ducik
autor
22. pro 2015

@hroudicka1 případně kdyby je měli, vytáhnu pupek a budu se tvářit u pokladny na umreni 😉 s jednou položkou by né určitě nějaká dobrá duše pustila

anakolut
23. pro 2015

@ducik Nevím, myslím si, že to byli oni. Billa Prosek.