Ahoj maminky. Rada bych rozsirila dcerce jidelnicek a take ji vice pripravila na jidlo ve skolce,tak bych rada poprosila maminky,co pracuji v kuchyni v ms,zda by nebyly ochotne se podelit s konkretnimi recepty,jak napr.na pomazanky,polevky nebo i hlavni jidla. Netusim,zda maji jidla do skolek nejaka specifika,nebo omezeni. Osobne jsem vegetarian a k tomu nejsem ani Ceska,takze hodne jidel je pro me spanelska vesnice☺
Ahoj 🙂 Pokud si najdeš školku ve svém okolí(nebo jakoukoli jinou), která má webové stránky, mívají tam velmi často jídelníček k nahlédnutí a recepty na jednotlivá jídla jsou už dohledatelná jinde. Ono každá školka dělá jiná jídla. Ze sladkých vím nudle s mákem, buchtičky s krémem(hustší pudink), UHO(univerzální hnědá omáčka) na 100 a jeden způsob s masem, kuře na paprice... U nás se dělala i haše a děti to kupodivu jedly. Ještě zapečené filé, chléb se šunkovou pomazánkoku... Jo a čočka s párkem, i když to by se dělat nemělo.
Ja si jidelnicek ze skolek nasla,ale co b vim tradicni pomazanka nebo sloni mi nic nerikaji.a na jina jidla se da najit milion receptu,takze nevim,ktery pouzit. Je mi jasne,ze v kazde skolce se vari jinak,jen by me zajimalo par receptu,od kterych se odrazit.☺
Jeee, tak minimalne recepty na pomazanky ocenim aj ja pre seba. 🙂 Mnam.