Co je lepsi? m Dnes koupene maso na sekanou-plecko- dat do mrazaku a v sobotu rano vyndat, udelat šišky a v nedeli upect a nebo ted umlit, udela sekanou-bude v ni i par namletych housek a vejce a koreni a zmrazit a vyndat v sabotu vecer a v nedeli upect?( Aby me tchyne nepomluvila, když prijede jednou za rok, že ji blafy).
Jinak prijimam recepty a typy na bezva sekanou 😉 😀
...bych to taky dala ted do mrazáku (nakrájený na plátky a položený v tenký vrstvě, aby ti to dřív rozmrzlo 😉 😉 ), pak teprve umlít a ochutit. Pečivo namočím na kostičky nakrájené do mléka, nechám namočit, do toho vejce,sůl, pepř, majoránku, česnek, cibulku na drobno, fajn je kousek slaniny nebo uzeného nadrobno 😉 , tohle všechno zvlášť smíchám a přidám maso, dá to pak míň práce.
hm, ono už to není aktuální....už vidím datum...tak alespoň jak to dopadlo?
Valím oči,jaká témata tu frčí takhle o půlnoci @berenika39 😀 To jsou starosti v době, kdy většina lidí spí 🙂 😅
@fangi nespím, bo má malý teplotu, tak ho chodím ošahávat, jestli dát nurofen nebo ne ☹
@berenika39 Dělala jsem si legraci, však já tu taky jsem 😅 To mě mrzí, že má malý teplotu, snad se z toho vyspinká!
@fangi já taky...občas to má, jeden, max dva dny teplota kolem 38 a nic ☹ . před tím i potom aktivista, jí,spí, jede jak králíček duracel. tak nevím,jestli to nemůže být k zubům? lezou mu stoličky...teprve... ☹
@berenika39 Já ještě detičky nemám,tak neporadím. Už je to lepší nebo pořád teplota?
@fangi prospal noc jan dudek s jedním nurofenem, už má jen 37,2, tak nevím. čekám...celé dopoledne sedíme u velkého stolu v kuchyni a lepíme, stříháme, čmáráme, děláme samolepkový obrázky, tak je v klídku. to ho baví🙂.
@berenika39 Jéé, já nechci být v práci, chci si taky lepit a stříhat 😀 Tak ať je to dobrý ! 🙂
dík, jsi hodná. no ono je to sranda chvíli, ale když se mi lepěj ruce k sobě, petr má tři samolepící tygry ve vlasech a fixky používá jako barvy na obličej, zase tak vtipný to není. dám ho spát a budu to tu civilizivat🙂.
jsme tu nějak zaplevelily téma o sekané, omluva.
@berenika39 No ono to téma o sekané už stejně není aktuální, tak jsme to dorazily a myslim, že brzo zmizí 😀
@fangi
pracovní binec 😅
@berenika39 🙂 Jak se hezky soustředí, šikula 🙂 Mám kolem sebe samé menší děti, než je tvůj chlapeček, tak ani nevím, že už tak malé děti takhle tvoří 🙂 To mě bude bavit, chodila jsem celé dětství na výtvarku a byla jsem i na umělecké škole chvíli, tak to se těšim, že si s dětma zatvořim 🙂
@fangi tak at ti to brzo vyjde🙂.
@berenika39 Díky, těšim se, ještě se nesnažíme, ale už plánujem 🙂 Tak snad to pak všechno vyjde, chce to kapku štěstí, když tady vidím, co holčin má nejrůznější potíže, je to často fakt smutný ☹ Proto to zase nechci odkládat na nějak moc dlouho 😉
@fangi přesně tak, hurá do toho🙂))))
@berenika39 Jako hned, myslíš, teď hned? 😀 😀
AHoj , já bych to teda dala celé do mrazáku , v sobtou, klidně i odpo vyndala, rozmrzne ti to do devíti večer, pak umlet, přikořenit a ráno jen udělat šišku a upéct...myslím, že je lepší zmrazit jen maso, než celkově všechny suroviny...
Nevím, ejstli to je typ an bezva sekanou ,a el dobré je, když cibulku dosekané necháš trochu zrůžovět na pnvi a pak až přidáš....dostane to takovou jinou i, ale dobrou chut..ataky do sekošk y řidávám třeba gril. koření a nebo papriku...pro děti v hodnější paprika...
Tak at se Ti povede a tchýně tě nepomluví🙂))