Dobre ranko. Holky neznate recept nektera na dobrou pomazanku z Okomouckych tvaruzku? Neco sem nasla na netu ale nejsou k tomu zadne recenze tak se neodvazim a radsi delam vzdy ozkousene recepty ☺za kazdy typ a recept budu rada😊
Jsme milovníci tvarůžek a opravdu nejlepší jsou naložené ve vodě (1den a pak vodu vylit) s čerstvým chlebem, máslem a cibulí. Ale poslední dobou nám vadí ten povlak co na nich je a tak radši kupujeme tvarůžky z Lidlu a ty dame s cibuli do zapékací misky posypeme paprikou a zapečeme k tomu chleba nebo topinka a máslo a taky úžasné. ☺
Tvaruzky v Lidlu nejsou tvaruzky,fuj. Jinak tvaruzky,pomaz.maslo, jarni.cibulka,cervena paprika mleta, pepr, kmin
Ale.nejradeji mame tvrgle.na.topince. topinka nanolrji, naskladat.tvaruzky, dat rozpect do mikrovlnky, posypat.jarni.cibulkou,cervenounmletou paprikou
@frndafrrr super to vypada pekne a zjousela hste misto pomaz.masla tvaroh? Vsude mozne uvadi tvaroh v receptech ale me se take vic libi to pomaz.maslo
@duhovakony Nezkoušela, já tvarohové pomazánky nemusím, ale asi je to tím, že ten tvaroh neumím dochutit, občas nějakou tvarohovou koupím a ty mi nevadí.
Holky jestli můžu dát typ, ale není to teda na pomazánku ale jsem sama milovnice sýrů a co jsme si ted všichni hrozně oblíbili tak hermelín na gril, který se uprostřed rozkrojí tam se dá jedno kolečko tvarůžku, na kolečka nakrájená cibulka a nějaké koření co máte rádi a šup s tím na gril a je to vážně skvělé 🙂
@moodie to zni lakave
@frndafrrr tak velikej uspech...vazne luxusni!!!diky za recept😊
Moje mamka dela nejlepsi, co sem kdy jedla, zjistim recept 🙂 ....a mmch u nas se tomu oddycky rika ku*da....Proste, udelame kun*u, odmala to pamatuju 😃... kdyztak se omlouvam utlocitnejsim jedincum 😀
@camelinka 😁
Recept nevím , ale určitě využijí ty vaše. Dekuji
Mamka je miluje. Prý patří rozhodně na topinku 😀 200g olomouckých tvarůžků, 100g másla - pokojové teploty, 50 g šlehačky - 31 %, 50 g majonézy, 1/2 čajové lžičky červené papriky - sladká. Děláme doma pomazánky často... díky Thermáči to jde snadno, tak proto. Ještě mám tip, co by vás mohl zajímat... na rybí pomazánku vhodnou pro těhotné: 50 g cibule, 250 g tvarohu, 50 g másla, 1 konzerva sardinek, 1 vejce uvařené natvrdo, 1 odměrka smetany a sůl dle chuti.
@duhovakony U nás chutná jednoduše:
Tvarůžky velké balení
Pomazánkové máslo celé
Jarní cibulka , nebo červená
Hodně pažitky, nebo ploché petrželky (co mám po ruce)
Mletý kmín
Pepř
Sůl
Mletá sladká paprika.