Zdravím maminky! Máte nějaká zkušenost s domácími kašemi? všude to píší jinak...někde vařit ve vodě a až pak dát UM někde zase vařit přímo v UM...a hlavně kolik třeba ryže,kolik vody(UM)? na jednu porci???
Ale rocnimu diteti to muzu delat jinak.
no dělat rýži do měkka, nejlíp kulatozrnnou,já dělala ve vodě a pak přidala mlíko.
já dělala rýžovou i z vloček jen ve vodě a byly dobré. A vodu jsem dávala odhadem a pak dolévala. Můžeš kouknout ke mně na článek https://www.modrykonik.cz/blog/suzanna123/article/prikrmy-snadno-a-rychle-86m49y/
U nás velice oblíbená z jáhlových vloček... poměr 1 díl vloček, 2 díly mléka a krátce povařit, nechat odstát. Výborná i bez ochucení, ale dělám z klasického plnotučného mléka, z UM by to ale asi mělo jít stejně
koukni třeba i do Wiki MK - https://www.modrykonik.cz/kase (a UM by se vařit nemělo, nicméně dávat ho do kaše mi přijde zbytečné, pro kojené dítě až nezdravé, nemléčná kaše je taky dobrá).
Dávám bio rýžové vločky do lehce zahřátého MM a hotovo, s lžíci ovocného pyre.
Uvarit ryzi ve vode a podle mnozstvi vody co pridas dat mnozstvi mlicka..