Ahoj holky, poraďte mi prosím jaké mám jíst polévky při kojení. Anebo napište některá nějaký recept? Předem díky. 😵
Ahojky eros, myslíš zapražené moukou, že??
ja som na zaciatku jedla vyvary - kuraci, hovedzi, zeleninove polievky, paradajkovu a tak. Ale ten vyvar bol najlepsi. Aj mlieko sa mi po nej viac tvorilo. Teraz uz jem vsetko, aj sosovicovu som uz mala a v pohode. Maly si trochu poprdkal a bolo 😀
ja papam vyvar slepaci- narobim naraz z celej slepice, rozporcujem, zamrazim a vzdy pridam len cerstvu zeleninku - + len troska soli bez vegety. a na mliecko mi vyborne pomaha melon 😝 😝 😝
Ahoj eros i viki, máte krásné dětičky!! Koukám vždycky na alba. Jinak díky za rady. A viki, zeleninové polévky nenadýmají??
nenadymaji,ale nedavaj si tam kel 😅 😀
aeros a myslíš, že můžu v polévce vajíčko?
no to by si mohla kludne.tedamne nic nerobilo 😅 😀
Ahojky holky, vím, že to sem asi moc nepatří, ale chci se jen zeptat, kdy se objeví to co sním v mléce? Myslím tím, jak dlouho po tom, co sním např. vejce, se objeví v mléce? Máme problémy s bříškem a tak se potřebuji více soustředit na to, co malému dělá zle. díky
danca aj mna by to zaujmalo,ale hadam skoro oc nie mozno ako s pivom a sadanim k volantu
danca tak v rodine bola odpoved od doktorky ze 2-24hod po zjedeni.takze co ako.tiez som sa o tom nikde inde viac nedozvedela.
lukynek mozes kludne papat rozne polievky akurat si nedavaj cockovu a fazulovu.a i to vajicko kludne ale sleduj to trosku.ja jem vsetko i cocku ale je dobre ked pouzivas do vsetkych pokrmov korenie KMIN.
Ahoj, tak mne pomohli syrove, smotanove, bryndzove, hlavne mliecne, aj ked mnohych ludi z toho nafukuje, mne to akosi problem nerobilo a hlavne babo si zvyklo, paradajkovu by som pre uplne male mimco neodporucala, ak tak az po polroku a takisto si myslim ze sosovica(cocka)je fajn a hlavne vyzivna jasne ze s nou treba zacinat opatrne, ja som skusala po dvoch lyzickach a za kazdym viac a viac...no moc som sa vtedy nenajedla ale mliecka bolo dost.
Raz som zjedla papriku ked mal maly asi mesiac a to ho chudatko krutilo uz o hodinu po kojeni(dve po zjedeni) a velmi plakal 😢
no sosovica je zevraj dobra na podporu mliecka.skusim za par dni pridat do jedalnicka a pri paradajkovej nam nic nebolo
tak holky díky, zkusím se mrknout ještě na nějaké info na netu. 😀
holky, chci se zeptat... pokud bych malé dávala povévky nebo čaj v lahvičce, nebude mi pak odmítat pití mléka z prsu?
urcite nedavaj flaskou ale lyzickou alebo poharikom 🙂
jitrulka jedine s lyzickou, pri dojcenom dietatko flasku s cumlikom uplne vynechaj 😉 caj mozes skusit davat uz aj z normalneho poharika, zo zaciatku to bude vsade ale uvidis, ako yrchlo sa nauci, ked mu nebudes davat flasku 😉
a najlepsie je davat dojcenym detom cistu vodu
mimochodom k teme...poliévky pri kojeni jedzte akekolvek v neobmedzenom mnozstve. samozrejme vynechajte cinsku ostrokyslu a potraviny o ktorych viete, ze vasim detickam nerobia dobre...
já jen přemýšlím, že až začnu za měsíc s příkrmy, tak bych ji chtěla zkusit v noci něčím ošidit a už nedávat mlíčko. A tak nevím z čeho ji dávat v noci pít 😒
ale jinak se omlouvám že jsem se vytrhla od tématu... 😅
mozes kludne skusit z poharika alebo niektory ten pohar z naustkom. ale to treba najprv naucit cez den, aby to vedela sat, inac sa ti bude v noci velmi hnevat. sice, hnevat sa bude asi aj tak... 😉
jitrulka - z vlastnej skusenosti - neosidis 🙄 🙄 🙄 . A mozem ti povedat, ze dat babu v noci prsko, je to najrychlejsie a najjednoduchsie... ked uz musis vstat, zohriat cokolvek, nedajboze este zarobit, posadit dieta, aby sa nicim hustejsim nezadusilo, znamena komplet ho zobudit...
a k teme - akekolvek, ktore mate odskusane (my sme mali v pohode aj kapustnicu, aj sosovicovu). Kedze som pri malom toho vela nestihala, polievka bola super, lebo som jej mohla mat navareny za velky hrniec, pripadne som mrazila. Zasmazene a ine tazke nie su potrebne, pokial to nie je to jedine jedlo, ktore cez den jete.
lukynek zapraskove.a nie tie co naduvaju az po takom 6mes mozes uz aj fazulove,sosovicove....