Ahojte, holky! Jdu si sem pro rady, co dobrého připravit na narozeninovou oslavu pro manžela. Co obvykle děláváte vy? Nějaké oblíbené recepty. Jde o to, že nejsem z CR, ale nechci to dělat podle zvyků země, odkud pocházím, chci překvapit nějakými novými jídly. Bude pár nejbližších přátel ve věku 25-30 let- Děkuji 🌷🌷🌷
@svetlanalana my to udelali formou grilovacky, prvne teda zakusek, coz byla domaci staroarmenska marlenka a k tomu kaficko, pak se pripravil gril a delalo se prvne kureci maso (stehna nalozene v marinade) a pak hambace z doma namleteho a nasledne ochuceneho masa, pak jeste klobasky na gril s vysokym podilem masa a samozrejme i jako priloha pecivo, syry, zelenina a nejaky ten salatek
dort, grilovačka, sýrová mísa, ovoce, zelenina, slaný štrudl,nějaké domácí slané tyčky,mochito 🙂 (u nás jinak klasika chlebíčky a jednohubky - česnekové nebo sýr+šunka+ovoce, když není party na zahradě)
Slavila jsem 30-catiny, byla grilovacka + pohoštění.
Nejvice se osvědčili mini rizecky ( po těch se zaprasilo) a docela sla na odbyt i nakrájená zelenina ( coz ted v létě bude super) + i nejake ovoce.
Dale jsou super mini pizzy, syrový šnek z listoveho těsta. Mela jsem jahodovy dort s tvarohem a zelatinou ( ted v teplech to bude i osvezujici nez klasicky dort)
Me prijde vždy super neco mini at ty rizky ci zákusky - clovek zobe a muze ochutnat více věcí
Pomazanky + bageta na kolečka, stačí jednoduché typu česneková, sýrová, mrkvova,.. špízky cherry rajče + cherry mozzarela + bazalka, studený roastbeef, saláty všeho druhu (bez velkých kusů, třeba těstovinový, s tuňakem,..). Miluju jednohubky - rohlík na kolečka, pomazanka a vše co máš ráda (např. šunka, sýr, oliva, rajče; různé variace). Sýrová mísa + zeleninova. A samozřejmě vždy něco malého! sladkého.
manžel bude slavit s grilovanýma makrelama 😀
Vždy upeču něco sladkého, pak třeba slaný závin nebo šneky. A pak smažím malé řízky a k tomu třeba těstovinový salát a nebo skladaný salát. 😊
Ahoj,
Ja se muzu s vami podelit o zkusenost. Pred 2 rokama sem usporadala narozeninovou oslavu pro maminku. Kamaradka mi poradila firmu vrontheroad. Tato firma prijede za vami a mate diky nim skvely vecer. Virtualnich her maji nekolik🙂 Doporocuju..😍
A odkud jsi?Me by treba potesilo ochutnat neco noveho,jestli tam budou Cesi tak pro ty prece budou jidla z tve zeme nove? Nemusis delat vsechno ale aspon neco bych pripravila 🙂