Můžu zavařit domácí polívečku s kuřecím masem?

jarusenka30
29. čer 2016

Zdravím všechny, chci se zeptat jestli můžu zavařit domácí polívečku, kde je přidané kuřecí maso. Uvařila jsem toho hodně. Nebo jestli nějaká nevíte, jak dlouho mi to vydrží bez zavaření v lednici. Když nevydrží nevadí, vyhodím 🙂 . Pro prcka jen to nejlepší 🙂

andreaandrejka
29. čer 2016

@jarusenka30 Myslím, že v lednici vydrží klidně i 3 dny. S tím zavařováním zkušenost nemám.

jarusenka30
autor
29. čer 2016

děkuji za odpověď, taky si myslím. Bavila jsem se o tom s mamkou a ta je zastánce každodenního vaření. Prostě babička 🙂.

slimacikmia
29. čer 2016

@jarusenka30 a keby si to zamrazila?

jarusenka30
autor
29. čer 2016

taky jsem na tím přemýšlela. Akorát jednu jsem chtěla spotřebovat zítra a druhou v pátek. Tak možná tu páteční do mrazáku bych dát mohla. Ale domácí přesnídávky mi vydrží do toho pátku v lednici ne?

slimacikmia
29. čer 2016

To urcite, toho by som sa nebala...

jarusenka30
autor
29. čer 2016

Děkuji za radu, jednu skleničku dám do mrazáku a přesnídávky nechám v lednici 🙂

slimacikmia
29. čer 2016

Inak ja mam ovocne presnidavky mimo chladnicku a nekazia sa...

jarusenka30
autor
29. čer 2016

Ikdyž do toho nic nepřidáváš?

lv
29. čer 2016

2dny v lednici, tudíž dnes a zítra, jinak jsem mrazila, někde píší, že až 3měs, nechávala jsem max měsíc

slimacikmia
29. čer 2016

@jarusenka30 no tak je to zavarene, nie je dovod, aby sa to kazilo...

mysonek
29. čer 2016

Jestli máš jednu porci navíc tak buď zamrazit, nebo to zavař v mikrovlnce, je to chvilka a pár dní to určitě vydrží.

trolik
26. zář 2016

mám zkušenost,že když dám horký příkrm(polévku,příkrm s masem)a zavíčkuju dám chladit do lednice,tak se víčka krásně zatáhnou a při otevření klapnou tak bych řekla že takhle vydrží v lednici i 14dní.Když nechytnou dávám zamrazit a tak do měsíce spotřebuji.

trolik
26. zář 2016

@mysonek Jak zavařuješ v mikrovlnce?Kovová víčka...

mysonek
1. říj 2016

@trolik ta víčka od přesnídávek nejsou magnetická, takže to jde v pohodě.

trolik
1. říj 2016

@mysonek Nedalo mi to a vyzkoušela jsem víčko od hamánek mosovozeleninový příkrm a magnet se chytnul 😲