Zdravím všechny, chci se zeptat jestli můžu zavařit domácí polívečku, kde je přidané kuřecí maso. Uvařila jsem toho hodně. Nebo jestli nějaká nevíte, jak dlouho mi to vydrží bez zavaření v lednici. Když nevydrží nevadí, vyhodím 🙂 . Pro prcka jen to nejlepší 🙂
děkuji za odpověď, taky si myslím. Bavila jsem se o tom s mamkou a ta je zastánce každodenního vaření. Prostě babička 🙂.
@jarusenka30 a keby si to zamrazila?
taky jsem na tím přemýšlela. Akorát jednu jsem chtěla spotřebovat zítra a druhou v pátek. Tak možná tu páteční do mrazáku bych dát mohla. Ale domácí přesnídávky mi vydrží do toho pátku v lednici ne?
To urcite, toho by som sa nebala...
Děkuji za radu, jednu skleničku dám do mrazáku a přesnídávky nechám v lednici 🙂
Inak ja mam ovocne presnidavky mimo chladnicku a nekazia sa...
Ikdyž do toho nic nepřidáváš?
2dny v lednici, tudíž dnes a zítra, jinak jsem mrazila, někde píší, že až 3měs, nechávala jsem max měsíc
@jarusenka30 no tak je to zavarene, nie je dovod, aby sa to kazilo...
Jestli máš jednu porci navíc tak buď zamrazit, nebo to zavař v mikrovlnce, je to chvilka a pár dní to určitě vydrží.
mám zkušenost,že když dám horký příkrm(polévku,příkrm s masem)a zavíčkuju dám chladit do lednice,tak se víčka krásně zatáhnou a při otevření klapnou tak bych řekla že takhle vydrží v lednici i 14dní.Když nechytnou dávám zamrazit a tak do měsíce spotřebuji.
@jarusenka30 Myslím, že v lednici vydrží klidně i 3 dny. S tím zavařováním zkušenost nemám.