Moc kyselá hrachová kaše. Jak to napravit?

jana31990
4. říj 2021

Zdravím chtěla bych se zeptat neví někdo z vás zkušenějších jak srazit kyselost? Včera se mi povedlo nechtěně dát do kaše moc octa. A je to teď takové kyselejsi než by mělo být. Dá se to nějak prosím zachránit? Předem díky za info

anetttie
4. říj 2021

@jana31990.. To tedy slyším poprvé ocet do hrachové kaše.. Každopádně bych zkusila tam přidat hrách a nebo vyvarit brambor.

jana31990
autor
4. říj 2021

@anetttie ja ho tam právě že dávám odjakživa a i náš to učili na praxi aby byla právě že taková trošičku kyselá. Jen se mi to včera moc nepovedlo

eloise02
4. říj 2021

Přivařit zvlášť trochu hrachu, rozmixovat a vmíchat. Pokud máš loupaný půlený, tak není potřeba ani předem namáčet a změkne za chvilku.

anetttie
4. říj 2021

@jana31990 já vám to neberu.. Každý má jinčí chutě a recepty. Jen to opravdu slyším poprvé 🙂

jjasmina
4. říj 2021

@jana31990 my sme teda oba kuchaři, ale ocet nedavame, ale teda asi bych privarila hrách když už

jana31990
autor
4. říj 2021

@jjasmina já jsem taky vyučená kuchařka a I takhle nás to učili na praxi