Ahoj, dnes jsem rozdělala mleté maso mix, bylo zavakuované, z Lidlu. Datum spotřeby je zítra. Maso mi nevoní obecně, nejradši bych vše vždy vyhodila a nepřijde mi nikdy čerstvé podle vůně. Bylo cítit tak zvláštně, nutilo mě to přicichnout si znovu z nejistoty. Nicméně nebylo zašedlé, bylo růžové, místy do červena. Pozná se i na již tepelně upraveném mase, že je špatné? Případně jak? Měla bych se bat, ze je zkažené? Udělala jsem z nej masové kuličky - opekla na sucho na pánvi a pak v troubě s majorankou, soli a pepřem.
Děkuji za odpovědi. Bydlim čerstvě sama od rodičů a tak nějak se učím. 😆
Vidíš a já jsem jednou dělala karbanátky i přesto, že mi to maso už nevonělo. 😀 Oběd byl vynikající a nikomu nic nebylo 😀 Takže si myslím, že budeš v pořádku 😀
Já si myslím, že kdyby bylo špatné poznala bys. Taky mi maso obecně nevoní a často chodím za manželem, jestli OK a prý ano. Nikdy nám nic nebylo.
Jak je na tom tvoje maso ti na dálku neporadím. Každopádně jsem jednou tepelně upravené zkažené maso snědla a na chuti jsem nic nepoznala, jídlo bylo moc dobré, poznala jsem to až potom 🤢