holky můžete mi poradit jak připravit tyto lasagne
žadnej navod tam neni, jen obrazek že rovnou do trouby
jednou už jsme dělala lasagne ale od jine značky a tam se nejdřiv museli 3 minuty vařit
beruska mas nakej fajn dobrej recept????
ja na cibulu ossmahnu a ppodusim mletY masi, pridam koreni + bazalku a frknu tam 2 sklenice milanske omacky a kecup... tim to stridave prolozim a navrch dam sy, platkovy nebo nastrouhany a zapecu..
zadna zahada, je to hned hotovy a mam toho pekac aspon na 2 dny o coz mi jde nejvic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale mam nekde mozna recept i na sladke - jablecne kouknu a kdyztak pisnu 😉
Já jsem nedávno koukala na Itala a ten lasagne dělal. Sám říkal, že by se měly na chvíli dát do horké vody s trochou oleje (tak max. 3 minuty jestli se nepletu 😕 ), pak je dát do studené schladit, aby se zastavil proces vaření... Prý se při pečení nemusí dostat omáčka všude a pak je můžou být někde tvrdší...
nevím, jestli se jedná v konkrétním případě o nějaké speciálně upravené"polotovarové" lasagne, ale klasické se namáčí 🙂
ja je tada nenamacela nikdy a mekoucke jsou super 😕
tak já teda lasagně předvařuji do polo jiank jsou trdý
Zdravím dělal jsem vždy zatím jen panzani,namáčím je v horké vody s trochou oleje pak kalsika nasládám zapeču a sýr nasypu až tak v půlce pečení a není co řešit,zrovna jdu na to.Mladej tu schválně kouká na recepty tak mi nedalo se nepřidat 😉
ja nevim jaky to presne jsoou ale ja mam tayk jen suce, v pekacku se prolozi s omackou a daji se pect, bez vareni 😉 zrovna dneska je mame 😀