Kvalitní hrnce. Doporučíte?

lenkanovosadova20
2. bře 2020

Zdravím,
Vím že to sem nepatří, ale kategorii pro vaření sem nenašla. Potřebovala bych doporučit nějaké kvalitní hrnce, slyšela sem o kvalitních od berghof, nemáte s tím zkušenost?
Každým rokem kupuju hrnce a leze to docela do peněz, tak proto se ptam. Chtěla bych je mít na více roků než na jeden.
Děkuju za nápady a za vaše zkušenosti🙂

aneta15
2. bře 2020

@lenkanovosadova20 já zkušenost nemám ale minulý týden jsem si koupila pánev v Bille z kolekce mastersef byla za 10 bodu a doplatek asi 500;- a musím říct, že jsem nadšená. Cibulka snad za 30 vteřin do zlatova. Chystám se koupit i hrnec.

zuzita15
2. bře 2020

@lenkanovosadova20 ja mam Fissler, kupovala jsem je teda v Nemecku, ale maji je i tady. Prodavacka rikala, ze jsou to jedny z mala hrncu vyrabeny jeste v Nemecku a ne v Cine. Mam je asi 3 roky a super. Predtim mi koupila tchyne nejakou sadu v Xxx Lutz a mela jsem je 6 let, pak jsem je dala na chalupu a porad bez vad. Panve kupuju titanove od Tefalu

olga_
2. bře 2020

Fissler

jajulin
2. bře 2020

Fakt nějaké hrnce vydrží jen rok? To si neumím představit. Já před 11 lety koupila sadu hrnců Fagor a dodnes jsou jak nové. Samozřejmě uvniř je vidět, že v nich šlehám ručním šlehačem, ale to je jen kosmetický nedostatek. Mám dojem, že vydrží snad na věky. Před cca 3 roky jsem potřebovala doplnit ještě hrnce o větším objemu, tak jsem zvolila Tescoma Ultima. Nejsou špatné, určitě ještě dlouho vydrží, ale Fagor mi přijde lepší, lépe se dává do myčky atd. Já mám zas problém s pánvemi, stále hledám tu, která by mi vyhovovala a vydržela.

denissima
2. bře 2020

@lenkanovosadova20 My máme hrnce od Tescomy (Ultima) už několik let a jsme spokojení.

del53
2. bře 2020

@lenkanovosadova20
My Berghoff máme a jsou k vzteku, odlupuje se z nich ta nepřilnavá vrstva (i když jsme ji na začátku podle návodu zapekli). Až se odhodláme je vyhodit, koupíme si WMF, naši je mají 25 let a jsou pořád super.

eloise02
2. bře 2020

Nedám dopustit na hrnce značky Edel hof - https://kuchyne-jidelna.cz/hrnce/344-hrnec-edel... mám je několik let a postupně dokupuji další velikosti. Jsou skvělé. Taky jsem vyzkoušela všelijaké a tyhle se ani neolupují ani nemají žádné známky používání. Vařím v nich každý den.

fialka77
2. bře 2020

Ahoj, mám tyhle přes rok a jsem s nimi spokojená: Tescoma Sada ULTIMA, 10 dílů.

petrasik
2. bře 2020

Nová česká značka Fabini. Podle mě ještě mnohem kvalitnější než Fissler (mám oboje). Skvělá cena, profi kvalita, daní je výroba v Číně.
https://www.fabini.cz/

ceriii
2. bře 2020

Dokonalé jsou Woll. Předtím jsme měli Tescomu, ale tohle je úplně jiná liga (bohužel i cenově).

zuzkasim
2. bře 2020

Nádobí od české firmy Kolimax má záruku 10 let! My je máme cca 15 let a spousta lidí, kteří je u nás viděli, postupně též dokupují. Jinak si nedovedu představit, co za hrnec bych měla mít 1 rok, to i ty blbé teflonové pánvičky mi vydrží mnohem víc, uvažuju, jestli není chyba v uživateli? Smaltované nádobí po našich vydrželo víc jak jednu generaci (pokud jsem třeba jeden hrnec nezničila pokusem o popcorn), pár kousků máme dokonce ještě po babičce (pravda, ty nepoužíváme denně).

elinkav
3. bře 2020

Také mám hrnce Kolimax a jsem spokojená. Mám je 5 let, pořád jsou jako nové. 🙂

lenkanovosadova20
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lenkanovosadova20
autor
5. bře 2020

Ahoj holky,
Dekuju za vase typy a zkusenosti, jsem z toho cela nesva a nevím do jake znacky mam jit. Kamaradka mi doporucila tento hrnce: https://www.berghoff.cz/produkt/hrnec-virgo-28c.... Nemate nekdo zkusenosti s timto hrncem? Potrebovala bych vice doporuceni nez jenom od kamaradky, dekujuu moc!🙏

manamaja
5. bře 2020

@lenkanovosadova20 tescoma , myslim že je to home profi, snad už deset let, naprostá spokojenost vypadají že vydrží, dalších deset let🙂

lenkabrum
Odpověď byla odstraněná
Zobraz