Ahoj maminky, mám 14m dcerku a převážně ji doma vařím. Kde a jaké kupujete ryby pro své dětičky? Dík
Taky v makru. Nejčastěji lososa a tmavou tresku.
V Makru. Kupuji podle toho, která ryba se mi zrovna líbí, zkoušíme všechny možné..
Slyšela jsem že makro je na ryby nejlepší. Ale dá se tam koupit třeba jen nějaký menší kus?
V Lidlu, mají skvělého lososa a maso obecně.
Přítel kartičku si makra má, tak se tam sjedeme mrknout. Říkal ale že tam to funguje tak, že i když chci koupit jen kousek třeba toho lososa, tak ho musím zaplatit celý .. 🤔 tak nevím co je na tom pravdy. Ale díky za tipy 😊
@bauskka určitě ne, platí se normálně dle váhy.
My kupujeme pstruhy v místní sadce - vybereme si, oni vylovi, zabijou, vyvrhnou, cerstvejsi být nemůže.
@malinkaelinka tak snad jo. Sjedeme tam, tak jsme zvědavá 😊
Nákupu ryb se trochu bojím, takže nakupuji jedině v rybárně 🙂 Teď je to docela v módě, u nás máme teď dvě nové 🙂
Kupuji ryby různě - v makru, v rybárně nebo v oceanu. Ale nejlepší čerstvost - chuť, pach je makro. Je tam velký odběr, ryby se často točí. O Vánocích manžel kupoval candáta a byl luxusní. Ale musíš koupit celý filet nebo rybu. U menších ryb je filet, tak pro dva lidi. Např. u lososa je filet velký - tak pro lososa chodím do oceanu.
Kupujeme v Globusu, nikdy nebyl problém, ryby jsou čerstvé. Sem tam koupím i v Lidlu, ale není to ono. Když jedem do Globusu, tak vezmu klidně i víc ryb a doma je zamrazím.
V bille
Taky nakupujeme v Makru. Občas v Holešovické tržnici (Praha) - ale tam jsou jen některé dny v týdnu (nepamatuji si které).
V makru.