Ahoj holky, máte s tímto receptem zkušenost? Kachna by se měla pomalu péct při 90 stupních asi 7 hodin, pak ještě 6 hodin dopékat při 120 stupních. Chtěla bych jí zítra vyzkoušet, ale bojím se jí nehct přes noc péct...a můžu jí péct i v římském hrnci? Podléváte ji? Díky za rady.
Ahoj, nepodlevam, naopak to chce spis vypek sbirat, je toho hodne a pak se spis vari. Je delikatesni, ale moc pekne nevypada, proste se cela kachna rozpadne. Ale maso mekkoucke a stavnate...
teeeda takovy recept sem jeste nevidela 😨 🙂 🙂 ,to musí být dobrota,a ČEZ si musi mnout ruky panecku 😀
@stazina Ahoj, obrať se prosím na téma od @petrajavor, které tímto děkuji za pomoc 🙂 Témata u nás vyhledáváme nejdříve ve Vyhledávači a když téma ještě na MK není, můžeš založit nové 😉 Hezký den...J*
@stazina zeptej se holek tady https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/co-dnes-...