@optimistic Neviem, ake jahnacie to je - stehno, plece, krk, chrbat...? Kazdopadne u nas ma vzdy uspech grecke stifado alebo kleftiko, Taliani maju super recept agnello brodettato. U mna osobne vedie turecka kuchyna a v nej konkretne rozne masove gulicky alebo spizy z mletej jahnaciny. Ak by ta nieco take zaujimalo tak mozem poslat nejake recepty, ak vies po anglicky. Ak chces nieco z nasich koncin, tak nejaky gulas.
@optimistic Neviem, ake jahnacie to je - stehno, plece, krk, chrbat...? Kazdopadne u nas ma vzdy uspech grecke stifado alebo kleftiko, Taliani maju super recept agnello brodettato. U mna osobne vedie turecka kuchyna a v nej konkretne rozne masove gulicky alebo spizy z mletej jahnaciny. Ak by ta nieco take zaujimalo tak mozem poslat nejake recepty, ak vies po anglicky. Ak chces nieco z nasich koncin, tak nejaky gulas.