ahojky, za 3 týdny jedeme do Chorvatska.Klukum je 17 měsicu a 2,9 měsicu.Řeším co sebou k jídlu, teda hlavně obědy.Nakoupim pár meniček od hippu a hammi, ale taky jim to nechci dávat každý den.Přemyšlela jsem, že něco uvařím doma a pak zavařím, máte zkušenost?jak to tedy udělat správně at to vydrží.Dík za názory.
Také jedeme, ale až o prázdninách. Je pravda, že kluci už jsou velcí a jedí normálně s námi. Letos jsem se chystala zavařit maso, ale nějak jsem ho vytěsnila ze svého jídelníčku a navíc nad naším kempem otevřeli nový supermarket, tak nakoupíme vše tam.
Na oběd si děláme jen polívku, no někdy ze sáčku, ale můžeš si večer předem uvařit z čerstvé zeleniny, kterou koupíš na trhu nebo v obchodě...
Večeře jsem vařívala, ale vždy jsem měla do půl h uvařeno - těstoviny, na to domácí omáčku ze zeleniny (zavařenou z loňského léta), kuskus...
Nebo jsme koupili brambory, k tomu rybu...
My se v neděli vrátily z Hr, jídlo jsem řešila skleničkama + něco jedla s náma... Prostě mi to přišlo nejvýhodnější časově, nebudu na dovče něco patlat... Zavařovat na to nejsem, to už mám v podstatě jedno, zda koupím sklinku nebo toto 🙂
Jinak přeji hezkou dovču, kam jedete konkrétně? 🙂
TAk na tu dovolenou bych fakt nakoupila jen ty skleničky, pokud ti to jedí a máš je vyzkoušené.
Já jsem si na to zavařování nikdy netroufla, když tak se taky inspiruji. Ten 17m už muže co budete jist vy, jen min kořeněné, slané..stejně jsme jedli v teple u more saláty, těstoviny..a 2,9m jen mliko, stejně.