Jaké děláte pro sebe a manžela večeře?

evaamy
17. pro 2014

Nějak mám tvůrci krizi a nic mě nenapada.. Co delavate na večeři doma nejraději vy? Pečivo + pomazanky, tousty, vajíčka....??

veeeraf
17. pro 2014

U nás je většinou studená kuchyně, ale milujeme tousty, topinky, smaženky, obložené bagety, občas koupím mraženou pizzu a přidám ingredience 🙂

frantiska85
17. pro 2014

Normální teplá jídla jako k obědu. Maso plus příloha, omáčky, zapečené těstoviny, pizza...zkrátka všechno možný.

mon_88017
17. pro 2014

Při tvůrčí krizi vyhlašuju lov 😎 Jinak míváme zbytky od oběda (neumim vařit pro dva, pokaždý vařim jak pro armádu).

mamkamarketa
17. pro 2014

Varim teply vecere vetsinou "eintopf"

ev.ka
17. pro 2014

palačinky, chleba ve vajíčku, často polívky

luciebx
17. pro 2014

u nas je vzdy tepla vecere... takze kazdy vecer na pul 7 je jidlo.... delam vse mozny.. spagety.. kureci prsa.. pecu cely kure... testoviny.. atd...

milmic
17. pro 2014

U nás je standartem každý den miska zeleninového salátu (různého) anebo aspoň hodně bohatě obložený talíř zeleninou a k tomu pečivo s něčím - lučina, máslo s tvrdým sýrem, kvalitní šunku, pomazánku, řeřichu,.....
Poslední dobou jsem ale dost hladová, takže vařívám i teplé večeře, většinou se snažím je dělat spíš zeleninové, jelikož maso bývá k obědu. Tak třebas zapečený zeleninový nákyp, mrkvičku na másle s červenou čočkou a brambory,...
Děláváme i domácí pizzu, děláme si vlastní těsto a ingredience dáváme podle chuti. Někdy mám taky tvůrčí krizi, ale vždycky dáme něco, na co máme chut. 🙂

blahova_andrea
17. pro 2014

my jíme jak kdy...někdy jako oběd, někdy jako snídani. prostě podle toho, co je doma. se speciálními večeřemi se nevymýšlíme 😅

blahova_andrea
17. pro 2014

@milmic jak děláš mrkvičku na másle s čočkou? já dělávám klasiku zasmaženou mrkvičku s hráškem, brambory a vejce, tak ráda obohatím o další kombinaci 😉

milmic
17. pro 2014

@blahova_andrea Úplně jednoduše. 🙂 Nakrájím mrkev, dám ji na másl oa posolím. Pak čekám. 😀 Až je mrkev skoro měkká, přidám červenou čočku, nechám opražit, pak zaliju trochou vody, eventuelně vývarem a počkám, až se to oboje dodělá. 😀

kacca11
17. pro 2014

My vecerime většinou klasická obedova jídla, na oběd se totiž sejdeme jen o víkendu a nosíme si často krabičky z domova. Občas máme vajíčka na různý způsob, sem tam třeba parky, výjimečně jen pečivo s něčím, ale to musíme mít klasický teplý oběd.

mysonek
17. pro 2014

Většinou večeři nevaříme, takže většinou pečivo s něčím. Občas panini. Někdy vajíčka, párky, palačinky, občas nějaké rychlé jídlo, např. špecle se šunkou, sýrem, smetanou a vejcem. A když jsou nějaké zbytky od oběda tak co bylo k obědu (např. dneska byl k obědu bramborák, zelí a uzený a k večeři zbyly bramboráky 🙂

blahova_andrea
18. pro 2014

@milmic a dáváš k tomu ještě něco kromě brambor? třeba vajíčko, okurku...nevím 😅 díky 😉

aklin
18. pro 2014

Manžel si večeře dělá sám, připravuje si jen studené někdy si uvaří párky, míchaná vajíčka nebo toasty. Musím uznat, že dělá skvělé míchaná vajíčka a toasty. 🙂

irinka
18. pro 2014

Někdy máme to, co bylo na oběd. jinak pomazánky s čerstvým pečivem, tousty, pizzu, jeto různý 🙂 Někdy "chňapky" - kdo si co chňapne, to má 🙂

vendulka
18. pro 2014

@irinka chňapky 😀 to je dobrýýý 😀

u nás tedy jak kdy, někdy teplé jídlo, jindy zbytek od oběda, jindy pečivo s něčím,vajíčka, párky,buchty,obložené mísy

hedusska
18. pro 2014

Každý si vezme co chce, většinou chleba s něčim..občas chleba ve vajíčku, málokdy něco uvařim...když je uvařeno, tak jen proto že to nesnědl k obědu

madre1
18. pro 2014

Střídám teplé a studené večeře.Buď chleba/rohlík s něčím s třídám s palačinkami,bramboráky nebo topinkami ve vajíčku,které si potřeme plnotučnou hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí 🙂

happylenulka
18. pro 2014

jak kdy a jak se nám chce. někdy salát, jindy bramboráčky, jindy si uvaříme sytou polévku, jindy zas obložený chléb se zeleninou, jindy dojídáme oběd, jindy si objednáme pizzu/čínu,.... prostě podle nálady. ale snažíme se o zdravější večeře a aby pizza apod. byla jen výjimečně ;) (narozeniny apod.)

milmic
18. pro 2014

@blahova_andrea Dávám k tomu brambory. Ale můžeš k tomu dát i maso na kostečky nebo nějakou další zeleninu, podle chuti. Nám to chutná i takto. 🙂

blahova_andrea
18. pro 2014

@milmic díky. někdy to zkusím. zase bude změna. člověk fakt neví, co pořád vařit 😅

milmic
18. pro 2014

@blahova_andrea Mám stejný problém. Proto ráda projíždím zdejší alba s vařením a našla jsem tam u lecjakou inspiraci. Něco člověk jen vyzkouší a něco zařadí do běžnýho jídelníčku. 🙂

blahova_andrea
18. pro 2014

@milmic jj, mám to stejně. některá jídla tady z mk už u nás doma stihla zdomácnět 🙂

lin18
18. pro 2014

Já dělám pro syna a manžela teplé večeře, sama nevečeřím.
Večeře jsou podle času a chuti....špagety, guláš, pečené kuře apod.
nebo párky s bramborovou kaší, buřtguláš, francouzské brambory, rizoto, bramborák, bramborové placky s uzeninou
když je úplně nejhůř uvařím aspoň rychlou zeleninovou polívku (houbovou, brokolicovou, česnečku, pórkovou) a k tomu obložené chleby, nebo topinky s pomazánkou apod.

jitavrtule
18. pro 2014

vařím většinou teplé - včera panenka s vařenýma bramborama, předevčírem kuřecí plátky s zeleninou, dneska budou kuřecí stehna pečená dohromady s cibulí, dýní a bramborama.
občas dělám polívky - za psolední týden byla květáková a pórková, teď je v lednici ještě vývar z toho kuřete.
studené obložené chleby máme tak max 1-2x týdně.

sammaelka
18. pro 2014

Manzel obedva v praci, takze varim jen vecere a z 90% teple, maso s prilohoi, omacky, testoviny, sladke, dom.pizza....ruzne stridam, nekdy je treba jen polevka nebo salat s pecivem nebo jen studeny talir. Delam toho vic a druhy den to dojime s dcerou k obedu. A vecer zas varim nove.

jaja01k
18. pro 2014

Manžel o teplé večeře moc nestojí, takže většinou máme chlebovky a nesmí chybět salát. Když už vařím, tak bezmasé rychlovky. Palačinky, bramboráky, chleba ve vajíčku, polévky.

snow111
18. pro 2014

Já si vařím do práce obědy, takže na teplé večeře už není čas a ani bychom je nechtěli. Večeře máte tedy studené a dost je opakujeme. Caprese, tunák, salat s fetasýrem, salát s mozarelou, tzatziky, tvorohové pomazánky stokrát jinak 🙂. Maso si někdy vařím k obědu a celkově jsem spíš takovej polovegetarián 🙂

sofie321
21. lis 2017
Uživatel sofie321 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sofie321.

Ahoj, když moc nestíhám tak manželovi udělám Topinky s masovou směsí 🙂 Je to rychlé a manžel si to pochvaluje že se i nají 🙂

Recept zde:

http://receptyprokazdeho.cz/topinka-masovou-smesi/

🙂