Jak dlouho vydrží příkrm doma zavařený ve skleničce?

mishell56
19. únor 2016

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat. Vařím malému příkrmy a má i skleničky, ale nevíte jak dlouho vydrží příkrm uvařený doma zavařený ve skleničce jakože ho tam dám a otočím vzhůru dnem? Díky

velinik
19. únor 2016

Ahoj, ja jsem preferovala mrazak.. To jsem ti bohuzel moc nepomohla.. Ale je to i skladnejsi..

olusenka
20. únor 2016

já taky dávala do mrazáku. Ovocné jablečné třeba vydržely v pohodě, ty co obsahovaly navíc batáty, ty mi zkvasily, zeleninové taky zkvasily nebo zplesnivěly, masozeleninové jsem neriskovala vůbec. Jelikož jsem zavař. hrnec neměla momentálně doma, zavařila jsem podle rad některých zde v myčce na 70st. a otočila dnem vzhůru. Dopadly tak, jak píšu na začátku. Pak už jsem radši jen mrazila. A praktikovala malé krabičky nebo kostičky z tvořítek na led sesypané do pytlíku.

mishell56
autor
20. únor 2016

@velinik pro nas teprve bude, máme takovej kam se nic nevejde

cesnerka
20. únor 2016

Ahoj, malé je 6 měsíců a začala jsem sama vařit. Uvařím vždy dvě porce, jednu na oběd a druhou na druhý den do lednice. Skladuji vždy v clips-misce. Jinak také zamrazuji... 🙂

alboo
20. únor 2016

Opravdu je lepsi mrazit. Zavarovat sem neukousela. Ale co sem tak vycetla v ruznych diskuzich,tak to nevydrzi. Kdyz budes mrazit, zamrazis treba jednotlive kosticky a pak libovolne michas. Fakt pohodlne
@cesnerka

shadowofangels
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mishell56
autor
26. únor 2016

@alboo Já budu moct mrazit až příští týden prave tady mame minimrazak a nic bych tam nedala 🙂