Domácí nutella - jak docílit pastovité konzistece

biscuit
26. zář 2019

Holky, které děláte domácí nutellu z oříšků. Jak docílíte pastovité konzistence? Mám obyčejný mixer a oříšky jen rozdrcené. Poradíte, prosím? Moc děkuji 🙂

lindikova
26. zář 2019

@biscuit já si pomáhám kapkou oleje, když dělám oriskova másla.

biscuit
autor
26. zář 2019

@lindikova Děkuji. Zkusím přidat rozpuštěný kokosový tuk.

lindikova
26. zář 2019

@biscuit třeba, nebo dávám trochu slunecnicoveho, nemá chuť.

lennus
26. zář 2019

@biscuit Olej, vanilkový extrakt, dále kakao, špetka soli a med. Teď jsem ji ale taky měla tužší. Každopádně je vynikající

areh
27. zář 2019

@lennus mohla bych poprosit o poměr surovin. Připravila bych na Vánoce jako dárek 🙂

martiniquest
27. zář 2019

Pridavam trochu kokosaku a na tyto ucely jsem si poridila poradny mixer. Je to navykove. Delam casto i hummus, datlove tycinky...