Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
slepičí polévka, brambory + vepřové v mrkvi
jacket potato 🙂
kuře na paprice 🙂
kuřecí polévka, hejk pečený na másle, citronu a petrželi a k tomu brambory a jen povařené fazolové lusky
Vařím taky tak, aby s náma jedl i malej 😉
včera jsme měli kuřecí roládu a bramborovou kaši
Zeleninová polévka s drobením
Králík a pro malého brambor
Vývar s knedlíčky - dostane i malá
a pro nás specialitka kuřecí játra na cibulce schované v domácích mini bramboráčkách.... 🙂
Sekana z doma mleteho masa, br kase, cervena repa 😉
potřebuješ velké brambory, nejlépe tu odrůdu na pečení. Upečeš je, upečené rozkrojíš, dovnitř nacpeš cokoli, přivřeš, posypeš sýrem a je to. Jednoduché, chutné. 🙂
a co zejtra?????????????????????????? 😀 😀 (@crca dobrá otázka, neverending story..).
někdo se tu dneska ptal na rajskou, tak zítra jdu do ní....k tomu asi těstoviny.
Dneska naložené maso (jakékoliv + 2vejce,lžíce solymylu , česnek, trochu hořčice, worčestru, nechat přes noc) k tomu hranolky nebo kaši nebo brambor nebo chleba nebo zeleninu......
Dnes jehněčí kuskus(navařila maminka)
Zítra(ahoj Bereniko) budu dělat žemlovku 🙂
my dneska mame rajskou polivku a tata dostane k veceri peceny kureci stehynka, ryzi a rajcatovy salat 🙂
Já dnes dělám kuřecí polívku s celestýnskýma nudlema a palačinky 😉
veprove maso s hraskem a br. kase🙂 a od babicky mam slepici vyvar s nocky a maskem...
sice mimi jeste nemam, ale i tak sbiram a zapisuji inspiraci, za rok se bude hodit🙂))
roštěnky s rýží - syn k nim bude mít knedlík 😉
že já sem lezla, teď abych si šla koupit brambory na bramborovou kaši 😀 😀 😀
jo my dnes máme rajskou s mletým a knedlík 🙂
my máme dneska kmínovou polévku s domácí chlebíkem a fazolky na smetaně s bramborem a vajíčko 😉 😀
Zítra gulášek pro nás a malá masíčko na páře s baby mrkvičkou, cukínou a kedlubnem 😉
bramboračku a svíčkovou s těstovinami, knedlík nepapáme 🙂
tak my dnes máme červenou čočku s vajíčkem a zítra lososa se zeleninou a brambory, už se nemůžu dočkat 😀 .
bramboračka, špenát, brambor a vajíčko
Tak dneska zvítězilo kuře s rýží a zahuštěná polévka s pohankou 😉
Dušená zelenina ( mrkev, hrášek, kukuřice, fazlolky), a přírodní filetky Pangasa 🙂
polívka z dýně hokkaido ....
ale děláte mi tu chutě samýma dobrotama 😅
zapecena brokolice s brambory 🙂