Ahoj holky, vy co delate domaci presnidavky, cim doslazujete? Neco specialniho nez obyc cukr? Dekuji😊
Nesladím. 🙂
Banánem 🙂
@zuzaaaaa když jsem měla třeba kyselejší meruňky nebo jablíčka, přidávala jsem javorový nebo agávový sirup 🙂 ale fakt jen maloučko.
Banán je fajn, ale má tak specifickou chuť, že mi pak přišlo, že všechno ostatní ovoce přebije a voní a chutná to jen po něm 🙂.
Ja letos delala poprve a nedoslazovala jsem. Pokud jsem mela kyselejsi jablka, pridala jsem neco sladsiho - banan, mrkev, broskev, svestky 🙂
Nedoslazovat, dětem nikdy. Stačí přidat sladší ovoce. Na sladkou chut si člověk zvykne strašně sndno, pak ji bude vyžadovat
Já nedoslazovala, vařila jsem jednodruhové - broskev, meruňka, žlutá bluma, chci ještě jablka. A tím, že v zimě třeba různě nakombinuji nebo přidám třeba koupený banán. V lednici mi načaté 24hodin určitě vydrží.
Supr, dekuji. Zkusim to bez. Snad bude chutnat😃
ja som postrasila skoricovym cukrom.. strasne im to chutilo. celkovo skoricu som davala aj samotnu
@zuzaaaaa proc vubec doslazovat? 🙂