holky, prosim radu.... babicka mi vnutila bednu blum a ja tedka nevim, co s nimi.... jsou to takovy ty velky, zluty (jeste jsou teda skoro zeleny...ale jist se daji)
mam uz dva druhy chutney, ale stale neubyvaj....
poradte dalsi recept na chutney, nebo nejakou zajimavou marmeladu????
jo, a kompoty nejime 😅
diky
martek
jj, jsou to ringle 😉
tak to je recept!!!! ja to jdu snad udelat hnedka 😉
😀
a jak dlouho to vydrzi???????
podla toho kolki u vas maju radi rum 😀
bochte 🙂
ale nie, mne nejake uschli 2 roky a boli jedle
tak muzu rict, ze uz ted to voni delikatne!!!! jak na Vanoce 😵 😵
ma to dat do chladnicky, nebo nechat pri pokojovy (vysoky) teplote 😕
mam to udelany jen z kila a uz ted lituju......
jenze ja nemela vic kakaa 😅 🙄 😀
pri izbovej teplote, ja som to mala na chladnicke 😝
taky sem to soupla do lednicky....
jako vis jaky to sou pro me muka, ja tedka drzim dietu....ale varecku sem oblizala 😉
nie do chladnicky, na chladnicku 😀
Nejlepší je napytlíkovat je a dát zamrazit. Pak se můžou dávat do koláčů, knedlíků... (v zimě se budou hodit 😉 )
martek - skus zamrazit
jo taak, tak ja je hnedka vytahnu 😀 😀
a vies ako to bude vonat... blby termin na dietu
to zvladnu, jsem prece velka holka 😎 😎
ale co simon? 😀
simon???? muj simon???????????????? 😕
urob si zemiakove cesto ako na sulance, a narob z nich gule, daj zamrazit, v zime ti dobre padnu ako rychla vecera
hej tvoj z fotky 😵 on ma dobry cuch
muj Sudlutusa???? ten uz spi 😉
emjee, manzel neji bramorovy testo 🙄
tak urob len pre seba 😉 😀
dobry napad...ale az zitra 😉
ak su blumy ringloty 😀 skus ich urobit v kakau:
3kg sliviek/ringlot vykostkovat, primiesat 1kg cukru, 200g kakaa, 2dl rumu a nechat stat 24 hod., obcas premiesat. potom plnis do flias - lepsie malych a sterilizujes 30 minut. da sa to puzit do pudingov, k zmrzline alebo len tak so slahackou