holky, prosim radu.... babicka mi vnutila bednu blum a ja tedka nevim, co s nimi.... jsou to takovy ty velky, zluty (jeste jsou teda skoro zeleny...ale jist se daji)
mam uz dva druhy chutney, ale stale neubyvaj....
poradte dalsi recept na chutney, nebo nejakou zajimavou marmeladu????
jo, a kompoty nejime
diky
martek
jj, jsou to ringle
tak to je recept!!!! ja to jdu snad udelat hnedka
a jak dlouho to vydrzi???????
podla toho kolki u vas maju radi rum
bochte
ale nie, mne nejake uschli 2 roky a boli jedle
tak muzu rict, ze uz ted to voni delikatne!!!! jak na Vanoce
ma to dat do chladnicky, nebo nechat pri pokojovy (vysoky) teplote
mam to udelany jen z kila a uz ted lituju......
jenze ja nemela vic kakaa
pri izbovej teplote, ja som to mala na chladnicke
taky sem to soupla do lednicky....
jako vis jaky to sou pro me muka, ja tedka drzim dietu....ale varecku sem oblizala
nie do chladnicky, na chladnicku
Nejlepší je napytlíkovat je a dát zamrazit. Pak se můžou dávat do koláčů, knedlíků... (v zimě se budou hodit )
martek - skus zamrazit
jo taak, tak ja je hnedka vytahnu
a vies ako to bude vonat... blby termin na dietu
to zvladnu, jsem prece velka holka
ale co simon?
simon???? muj simon????????????????
urob si zemiakove cesto ako na sulance, a narob z nich gule, daj zamrazit, v zime ti dobre padnu ako rychla vecera
hej tvoj z fotky on ma dobry cuch
muj Sudlutusa???? ten uz spi
emjee, manzel neji bramorovy testo
tak urob len pre seba
dobry napad...ale az zitra
ak su blumy ringloty
skus ich urobit v kakau:
3kg sliviek/ringlot vykostkovat, primiesat 1kg cukru, 200g kakaa, 2dl rumu a nechat stat 24 hod., obcas premiesat. potom plnis do flias - lepsie malych a sterilizujes 30 minut. da sa to puzit do pudingov, k zmrzline alebo len tak so slahackou