Porodnice Rakovník 2021 - máte někdo čerstvou zkušenost? Je potřeba registrace předem?

michaela_2
14. kvě 2021

Ahoj holky,
rodila jste některá v posledních měsících v Rakovníku? Prý je změna a není již nutná registrace předem - na stránkách ale stále mají, že je 🙂)
Sestřička na oddělení mi nicméně řekla, že registrace se už nikam neposila a mám papíry přinést s sebou až na ten monitor před porodem ......Jsou to správné informace??
Děkuji

martinie88
14. kvě 2021

@michaela_2 Ja jsem registrovana za zari. Prijde mi zvlastni, ze by registrace zrusili, co mam info stare 2 tydny tak se tam ted rodi mnohem vic nez driv. Ja bych se radsi registrovala😊

michaela_2
autor
14. kvě 2021

@martinie88 tak už jsem tu předregistaci našla! Dá se ale udělat i osobně na oddělení - dnes jsem tam byla, ta sestřička byla fakt “expert” koukám ....

martinie88
14. kvě 2021

@michaela_2 A to byla sestrickana porodnim? Protoze mi toprijdd zvlastni, kamaradka se loni chtela fegistrovat po 1. screeningu a jiz meli plno. Ja to letost delala hodne brzy, ale online🙂 Tak aspon budete mit klid a jistotu do toho 36tt, nez pujdete na prvni kontrolu😊

michaela_2
autor
14. kvě 2021

@martinie88 no byla jsem na tom 8. patře, kde teď probíhají poradny pro těhotné - dole je rekonstrukce. Na recepci jsem řekla, že se jdu registrovat na listopad a sestřička mi řekla, že stačí vytisknout ty papíry a přijít s nimi po 36. týdnu na monitor.
Přitom správně by se měl člověk registrovat ještě dřív na ten termín - buď on-line a nebo u nich.
Teď jsem tam tu on-line registraci poslala 🙂

martinie88
14. kvě 2021

@michaela_2 Ty jo tak radsi, ze jsi ji poslala. Spis mi prijde, ze to sestricka pomotala 😊

avadake
14. kvě 2021

Po těch hrozných recenzích co jsem četla bych se nedivila, že najednou se tam ženský nehrnou. Dřív měli nátřesk jakože alternativní porodnice, ale po tom kdy vyšlo najevo dost špatných zkušeností je to asi jinak. Doporučuji kouknout na fb skupinu do recenzi.

michaela_2
autor
14. kvě 2021

@avadake četla jsem
Bohužel mám na vyber mezi Rakovnikem, Kladnem a Motolem (kvůli dojezdu) a z těchto tří možností mi Rakovník vychází stále nejlépe 🙂
I když už registrace tam, se ukázala být komplikací no 🙈😃

martinie88
14. kvě 2021

@avadake Myslite recenze porodnic na fb? Ty mi neprijdou tak hrozne, sestinedeli neni nic moc, ale to neni temer nikde🙂 A u porodu zalezi co si rodicka preje. Vy jste tam ted rodila nebo tohle rikate jen z doslechu? Jen by me to zajimalo😊

fifinka2020
14. kvě 2021

@avadake Kamaradka tam pracuje a verte, ze natresk tam porad je. 🙂 A online registrace take funguje, jen se to nazyva "predregistrace" a dokoncite ji az navstevou ve 36.tydnu.