Ahoj holky, poradí mi prosím některá? 🙂 Potřebuji něco super učinného na čištění skleněného sprcháče... děkuji moc
Taky doporucuji od Eurony, jsem spokojena 🙂
@budouci_maminka díky, no uvidíme co to bude za zázrak 🙂
@budouci_maminka když to mi připadá asi stejné..my tu máme tvrdší vodu a obávám se, že by to bylo možná i zaprasenější než hladké sklo
@budouci_maminka Jako každopádně to vypadá hodně dobře! Jáprávě nevím, někdo říká, že struktura naopak ještě víc vede k usazování kamene, někdo říká, že zase to je pak lépe maskované. Ale těším se, že příště bude prostě zděný sprcháč a mám po starostech.
@budouci_maminka Ta je nadherna! Ja jsem ujeta na koupelny 🙂 Chtela bych jednou prave zapustenou vanu, ale to by asi musela byt v prizemi, coz je trochu nesikovne. Ta vana je presne dle meho gusta 🙂 S tim sprchacem - my meli podlahovku i primo v nem, a slo by to udelat jako tri steny. Ale s tim spadem mas pravdu. Kolikrat se to nepovede a to je utrpeni. Cetla jsem o walk in buil in vanickach, to by asi mohlo byt reseni. A nebo fakt kvalitni spad a odtok u zeme ve stene. Podlahovka to hezky vysusi.
@budouci_maminka nebo spis dole koupelna nase a nahore deti 🙂 tak jsem zvedava, jak nam to vyjde 🙂)
Zkus to napustit nanoprostředky, většinou je v balíčku něco, co napustí sklo, a potom taky běžné úklidové prostředky. Nebo ti napuštění může udělat i úklidová firma. Důležitý je mít ale kvalitní sklo už z výroby, to hodně ulehčí práci. Jo a když už jsem hodně zoufalá, vždycky mi pomůže na všechno Pulirapid.