Naivní dcera. Co mám dělat?

renatamama
17. říj 2024

Moje dcera 16, chodí rok s klukem 24. Dnes jsem se dozvěděla, že mají sex i se ženami. Když jsem se ho na to zeptala s úsměvem to potvrdil. Zapírat už nemohl, mám důkazy. Vyloženě se mi vysmál a když jsem na něj řvala, že je úchylný prase, tak s úsměvem řekl, jo jsem a co s tím hodláš dělat. Dceru přesvědčil, že je bisexuálka. Ona je hloupá a naivní a já nechci aby tohle zažívala tak brzy. Jenže už není pod zákonem a je zamilovaná puberťačka. Co mám dělat? Zabít ho nemůžu ač bych chtěla.

luciesofiealex
17. říj 2024

Ehm a co je špatného na sexu se ženami?

te_reza
17. říj 2024

Trochu trolí diskuze, ne?

1pomnenka
17. říj 2024

Právě založený profil, takže troll.

lencaa11
17. říj 2024

@renatamama tak on je dospělí a každý má své sexuální touhy proč by byl úchylný v dnešní době hodně páru jede tak to nebo mají více párů atd ..a přesvědčit vaši dceru to si myslím ze nejde to by ji musel nutit a pokud dcera chce tak to experimentovat tak to bys tě radši kdyby řekla že bere drogy nebo jiné věci ...

martinka0209
17. říj 2024

Holky takhle diskuze byla i na Facebooku ve skupině ale dceři bylo 15 a tady píše o 16 ti leté 🤷

vladenkamaminka
17. říj 2024

Boha a co? Ja taky od 16 experimentovala a mam aspoň v dospělosti svou sexualitu vyřešenou.. mam dítě, pracuji a vím jistě, ze jsem hetero… dozvěděla jsi se o tom jak? Čteš ji deníček nebo zprávy?

hanka_12345
17. říj 2024

@1pomnenka nemusi byt, ma decko v puberte takze miminkovsky fora neprolejza.
Ale myslim si ze by si nelamala hlavu s profilovkou kdyz by mela profil po odpovedich smazat. Takze asi jo ale jen kvuli tomu ze je to novy profil bych hned nerekla ze je to troll

izz76
17. říj 2024

@renatamama Můžeš se snažit mluvit s dcerou, jestli opravdu ji to připadá normální. Hlavně ať si uvědomí, že ten kluk ji nemiluje, jen si uspokojuje svoje potřeby.

hanka_12345
17. říj 2024

ja vim ze je to tezky ale asi bych ji proste nechala at si spi s kym chce, pokud teda nebude šlapat

palja
17. říj 2024

@renatamama stejný dotaz je i na Facebooku, někdo se zase nudí.

lallaa
17. říj 2024

@1pomnenka Proč troll? To každý kdo založí nový profil musí být troll? Co když se nemá komu svěřit a tak si založí profil a napíše? 🤔

renatamama
autor
20. říj 2024

@lallaa ano psychicky to nedávám a ptám se všude

lallaa
20. říj 2024

@renatamama Samozřejmě já tomu rozumím, člověk hledá a píše všude možně, netrap se, tady je to běžné, že podezírají jako FBI.

martivit92
9. lis 2024

No ještě, že moji rodiče nevěděli co jsem dělal v 16-20 😅 . Ale pokud mají sex s více lidma, tak aspoň ať chodí dcera na testy. 😉 To je asi nejlepší rada od mámy, líbit se jí to nemusí, ale aspoň nějaká dobrá rada pro dceru, když už nic 😅

barumrallyebum
9. lis 2024

Zakazat to nepujde, tak aspon at je poucena o bezpecnem sexu..