Mojí dceři je 13. nevypadá na moc velkou pubertačku, ale o to se nejedná. je od 1. třídy zamilovaná do jednoho kluka (je v 7. třídě) Je do něj zamilovaná až po hlavu. Navíc jí v tom ,,brání,, jedna taková holka, která má mamku učitelku (všichni známe učitelského spratka). moje dcera je vždy smutná, když vidí jak si její idol a ta holka povídají a smějí se spolu. Já toho kluka znám, a pravda je, že je hodnej, milej a hezkej. nevím co jí mám poradit. předem děkuji
upřímně netuším, jaká je pro nás podtstaná v téhle věci informace o jakémkoliv spratkovi...ten "spratek" přeci nemůže za to, že tvoje dcera je nesmělá a stydlivá...takže jí buď můžeš poradit, a´t se kousne a "zabojuje" - nemusí mu hned vyznávat lásku,ale být víc v jeho přítomnosti, třeba jak kamarádka na nějakém kroužku nebo ve skupině a taky se občas "nějaků projevit, aby si jí víc všímal a mohlo se pak kamarádství změnit v něco jiného..takové to sedávej panenko v koutě jí asi bude k ničemu...a pakliže to nesvede, tak ať na něj zapomene...ale to jí asi dojde časem...
@zarecna a to já zase vím, co dělá a jak se má moje láska ze ZŠ 😉 a ostatní lásky taky... 😀
@vrabcak0007 to už jsem jí říkal. ta holka není ale sama je to taková partička drsnejch holek který jsou ty hlavní ze třídy a co řeknou to platí. upřímně já se nedivím, že je nesmělá
@modrapa je hezký, že se spolu o tom bavíte. Přeci jen je to takový "telecím věk a holky neví co si se svými city podít. Možná to nemá nyní budoucnost, ale třeba až se potkají později. 😉 Asi bych se jí snažila opatrně říct, že mu jsou teď přednější kamarádi, holky z jeho blízkého okolí/třídy. Že na velkou lásku má čas a ať není smutná. A že jsi ráda, že Ti to řekla a kdyby ji to dál trápilo ať určitě zase přijde. Snad to přejde až odejde na SŠ.
@modrapa no tak by měla tvoje dcera vyniknout v něčem, v čem si jí ten kluk všimne...nemusí bejt hned nutně nejdrsnější ze třídy, ale nějak vyčnívat by měla nebo být prostě akčnější, jinak bude mít smůlu...zabojovat se musí i o prince, vždycky se najde nějaká čarodějnice, která by ho ráda dostala 😀 pusť dcerce Pomádu s Travoltou.. 😉 a má aspoň nějakou kámošku k ruce?? ve dvou se to lépe táhne a mohly by se podporovat 🙂
děkuju moc za rady 😀
dám vědět jak to dopadlo
dcerka se mi dneska svěřila, že pomohla svému idolovi s matematikou. a on jí potom nabídl, aby byli spolu ve skupině. nabídl to i její kamarádce. dcerka říkala, že když tam nebyla ta ,,čarodějnice,, tak byl jak vyměněný . a pak si domluvili, že ho bude doučovat matematiku každý pondělí 😀
Preboha nic ...ved to je typicka taka detska laska, to skonci, ekd pojdu na SS...tu nie je co riesit, ani nic. Och mat tak tieto problemy.