Ahoj holky...potřebovala bych poradit...mám teď u sebe na 14 dní na hlídání 10 letou dceru své kamarádky..no a jako na potvoru holčina dneska dostala svou první menstruaci😨naštěstí jí nic nemusim vysvětlovat to už zvládla maminka,protože už nějakou dobu ví že je to "na spadnuti"...a teď můj problém....existují nějaké vložky pro takhle malé dívky?dala jsme jí svoje ale má to jako plenu😲díky moc za rady🙂
Myslím že sem někde zahlídla vložky pro slečky, takový růžový obal.... ufff když si představím že za 2,5roku budu řešit to samé se starší 😶
Snad seženeš 😀
kdyztak kup ty naturella,jednotlive balene,jsou fakt tenoucke,ale sajou dobre
@medulinek a krásné voní 🙂
Kdyžtak můžeš zkusit Bella for teens. Taky jsem je párkrát měla (sice už mi není náct... 😀) Jsou poměrně tenké a mají barevný obal, mohl by se jí líbit... Když si vzpomenu, jak jsem svou první menstruaci obrečela... Chudák holka, je to sama o sobě citlivá věc a ještě se jí to stane na návštěvě...
Tak ted me rozsekala na milion kousku a muj kluk me vzapeti dodelal😂😂😂jde videt ze ji to vsechno mama vysvetlila tak,ze v tom nevidi konec sveta i když dneska jí to dost vzalo,hlavně proto že u toho není její máma...můj 10 lety syn si s ní chtěl hrát...ona leží v ložnici a kouká na dvd...když jí otravoval asi 5 minut ať s ním jde do pokojíků tak jsem jenom do kuchyně slyšela jak mu ostřejším tónem říká...dej mi už pokoj je mi blbě jsem dostala menzes! !!! No a kluk jí na to odpověděl..tak to už tu jste dvě...to zas bude víkend!!!ještě teď si utiram slzy z bryli🙂😂
Tak už jsem byli nakoupit..něco jsme vybrali tak snad to bude v pohode..
@caverina nestačily by slipové a častěji měnit?