kolik měří a váží vaší synové ve 13 letech?mě se zdá,že náš syn má hodně.měří 170cm a váží necelých 60kg,váha se mi zdá ok,ale ta výška se mi zdá strašná a do kolika let Vám kluci rostli?děkuji
165cm a 49kg
176cm a 52kg
@emamaira a kolik měříš prosím tě teď?ať vím co mě čeká,děkuji
Neboj, jen 174😀
149/45
Nejstaršímu bude 17 let a má 187cm. Mladšímu bude 15let a má 172cm.
162 cm/ 40 kg 🙂
Výška je naprosto ok na daný věk. Spíš poměr bych řešila poměr váha/výška, který není ideální (ale hodně záleží jestli dělá sport a má dost svalů, což v tomto věku už může mít). Jinak kluci rostou jinak než holky, více pozvolněji a růst se ukončuje kolem 20 roku života (ale je to individuální). A jinak buď ráda, výška je u chlapa rozhodně plus .-)
@blondynka400 jaký poměr prosím?svaly nemá,zda se mi vychrtlý 🤣 spíše to i každý říká 🤣
Kdysi za mého mládí měla být váha příklad,když si měřila 160cm,tak měla být váha 60kg
Ale nevím jak to je dnes?
Zdá se ti velky??? Syn mel ted 12, meri 171cm a ma 50kg. Velikost boty je 42. Vyska a vaha me netrapi tak moc,jako ta velikost nohy,za chvili budeme kupovat parniky 🤦
Jestli se ti zdá vychrtlý tak ok. Za mne je na 13 letého kluka co měří 170cm 60 kg hodně. Ale jsou to jenom čísla, nevypovídá to o zbytku. Nikdy neplatilo, že 160cm rovná se 60 kg, vždy tam bylo mínus 10%. Ale to je u dospělého člověka, u dítěte v tomto věku je to jiné. Každopádně jsou to jenom čísla, která nevypovídají o zbytku. Každopádně výškou se fakt netrap.
@alpakovo ona ta noha už potom tolik neroste... Navíc u kluka se to dá. Dcera má spolužačku, též 12 let a má nohu 43 a je to holka. To mi přijde teprve mazec....
Můj synovec má 12 let 163 Cm a 86 kg to je teprve brutal.
@95newmommy2020 bohužel takových dětí je v dnešní době děsně moc..... :-/
@95newmommy2020 ups. má o 41 kilo víc než můj 13ti letý......nevím, no, nechci soudit, ale zdravé to není...klouby, srdce, všechno dostává zabrat....
@blondynka400 On za to i dost muže ten covid rok. To přibral nejvíc, pak si zvykl a teď vůbec nechodí ven. I dojít par metru je problém. Já bych mu chtěla pomoc, ale nevím jak.
@berenika39 Bolí ho nohy, zada, a má všude strie. Je na tom hůř než já v tehu.
@blondynka400 no tu 43 ji nezávidím. Mam ji taky a je fakt problem koupit pěkné dámské boty v teto velikosti. Zlepsuje se to,ale lodičky jsem sháněla 2 roky 😔
já měla jako 10letá 177 cm a už jsem nevyrostla.tak neboj.lepší,že je velkej,než malinkej.
@alpakovo no nohu má taky 42 😀 a 13 bude mít v červnu,ale už beru,že mu je 13 😀
@blondynka400 koukej mě se fakt zdá vychrtlý 😀 asi má těžké kosti po mě 😀
Dcera ma 13 let a taky 170cm
Tak vychrtlého bych ho určitě nenazvala, ale tlustý taky není 🙂 Buď v klidu a buď ráda, ž roste v pořádného chlapa .-)
@alpakovo tak to má mít syn asi velkou nohu po kom... 😀 Tak to ti též nezávidím, já mám 41 a už tak je to u některých značek problém a navíc už mnohdy ta bota nevypadá hezky, jak je to loď...
170 cm a 45 kg, nohu 42. Je mu 13,5
Náš 13letý má 155 cm a 55 kg... a nohu 43 🙈 Ve třídě patří mezi menší mezi klukama... a to my s manželem jsme oba vysocí, starší syn má v 16 letech 190cm a nohu 47😎
Podle růstového grafu je v normě. A 170cm jsem měla ve 13 taky a to jsem holka🙂