Ahoj, dcera dostala ve čtvrtek po druhé menstruaci a čt a pátek silné normální. A v sobotu jen vložku na noc a půlku dne a pak intimku. V nedeli taky intimku, a v noci už nic. A šup dneska přišli koledníci a šla na záchod celé kalhotky o krve, je to normální? nikdy mi nic takového neudělalo dekuju za odpověď.
Já měla MS pravidelnou a tohle se mi stávalo úplně normálně, že jsem měla první 3 dny normální MS, pak den nic a pak ještě další dva dny.
Děkuju moc, neboť tak panikařila ze ji klepne že jí zítra má přijít táta atd.
mě se to tak děje poslední rok, u gynekologa mi řekl, že je to vlivem hormonů, menšího množství, že už to nefunguje jak dřív (hulvát, že? V 38 🙂 no ano, biologicky už jsem vykopávka) tak bych řekla, že než se výše hormonů ustálí, zvýší, bude to mít tak. Mě ro za 2-3dny zkončí, jen na intimku, pro jistotu a pak den zas krvácím, pak konec.
taky se mi to stávalo když jsem měla 14. Krvácení 5 dní, na konci 5. DC už slabé a 6. den bum zase silné. V tom věku je to normálka.
Já to tak mám dodneška.Druhý a třetí den hodně pak den téměř nic ani přes noc a pak zase klasika
ja mela prvni ms v deseti a min. do 16 mi to litalo jak chtelo... určitě je to normalni, nepises kolik dceři je ale s věkem se to bude ustalovat. Existuji nejaka homeopatika na to ustaleni a podporu (kamaradka to resila u 14 leté dcery )
musí se to nějak ustálit 🙂 ze začátku to ani nebývá pravidelné. Toho bych se vůbec neděsila 😉
@florbalka ja som to tak do druheho porodu mala bezne, prvy den silne,potom nic,nic a ku koncu zase...
Přidávám se k ostatním, myslím, že je to normální, mám podboné zkušenosti, taky se mi stalo, že jsem domenstruovala a pak se to "vrátilo."
Je to normální, vsak je obecně známo, ze cyklus u mladých dívek (a nejen u nich) může byt plus minus autobus. A já byt dcerou v puberte , tak jsem na větví, ze moje krvavé kalhotky rozebírá moje mama na veřejném internetovem fóru.
Dekuju vsem
No pani uz resila dcerin kalisek, zacinam mit podezreni :D
Striktní? Jakoze prisna či doslovna? Ehm to fakt nejsem, ale toto fakt nechapu. Kdybych mela podobny choulostivý dotaz, zeptam se neveřejne a primo odborníka, a ne tlupy Bab na fóru. Internetova rouska anonymity jiz dlouho neni tak neprustrelna.
Jestli to pise naka pubertacka, coz bych dle nicku klido tipla, tak ma bod za kreativitu :D
Spis to vidim na nejakyho ouchyla :D
myslím, že normální. Já měla ze začátku (první MS) nepravidelnou - půl roku jsme ji měla co 2 měsíce 🙂 a v životě se mi párkrát stalo, že jsem jí měla pár dní pak den nic a pak se třeba ještě na dva dny vrátila. Jinka běžně jí mám cca 3 dny pak půl dne sž den pauza (nebo slabé hnědé špinění) a pa se mi ještě na jeden den rozjela 🙂
Určitě nějakou dobu trvá, než se menstruace ustálí. A pak stačí trocha stresu a zas je vše rozlítané 😉
Je to normální,tělo si ,zvyká, na menses a pravidelnost i sílu...Byla už dcera u gyndaře?Měla by... 😕
já myslím, že jo..