Asi potrebuju radu. Potrebuju na Vanoce darek pro meho synovce. Jenze problem - skoro se nevidame (bydli v Nemecku a tez trosku slozitejsi vztahy v rodine po rozvodu). A svagrova mi neporadi, co ma rad. Budu vdecna za jakykoli tip od vas, co v tomhle veku kluky bavi a co by ho mohlo potesit. Jsem ztracena uplne ☹
A kontakt na něj máš? Co mu zavolat, zeptat se ho, co chce? Spoustu kluků paří různé pocitačové hry, ale tady musí člověk vědět, co má rád.
@babka a vyměnit peníze dneska není problém dělají to banky, nebo zajít do směnárny.
@levandule_k hmm, dcera ma cislo, asi bude nejlepsi se zeptat jeho. Ve ctrnacti si uz asi na jeziska hrat nemusime 🙂
@levandule_k jasne, tak blba zase nejsem, ale je to komplikace. Nemam zrovna cas behat po smenarnach a do banky tez nechodim. A darovat penize je za mne celkem nuda
A doteďka jste dárky dávali, máte to tak nastavené? Já jen, že pokud se "skoro nevídáte" (překlad - vidíme se jednou až dvakrát do roka), tak třeba ani není "povinnost" dávat dárky, když navíc nejde o malé dítě. Ale záleží na nastavení rodiny, jak to máte, samozřejmě. JInak v tomto věku asi fakt nejlepší se zeptat, alespoň orientačně. Kdyby byl v ČR, tak nějaký poukaz, lístky do kina apod, by bylo fajn, ale v Německu, to fakt nevím.
Tak jestli se fakt nevídáte tak často, tak bych to až tak neřešila. 🙂 Vybrala bych nějakou drobnost a je.
A nevědela by dcera, co má rád? Psala jsi, že se zbožňují, tak třeba by to byl nejrychlejší zdroj informací.
@esmeralda11 uz jsem si vzala cislo primo na nej a poresim to s nim 🙂
Vsem dekuji za rady, obcas cloveka uplne jednoducha varianta nenapadne. Asi mam porad jeste pocit, ze jsou to male deti, kterych se clovek nepta, co by chtely na Vanoce 🙂
@babka obálka s penězi