Dárek pro 14letého kluka. Co by ho mohlo potěšit?

babka
18. lis 2024

Asi potrebuju radu. Potrebuju na Vanoce darek pro meho synovce. Jenze problem - skoro se nevidame (bydli v Nemecku a tez trosku slozitejsi vztahy v rodine po rozvodu). A svagrova mi neporadi, co ma rad. Budu vdecna za jakykoli tip od vas, co v tomhle veku kluky bavi a co by ho mohlo potesit. Jsem ztracena uplne ☹

cherie24
18. lis 2024

@babka obálka s penězi

babka
autor
18. lis 2024

@cherie24 nj, to je problem. Musela bych jit vymenit koruny na eura 🙂

levandule_k
18. lis 2024

A kontakt na něj máš? Co mu zavolat, zeptat se ho, co chce? Spoustu kluků paří různé pocitačové hry, ale tady musí člověk vědět, co má rád.

levandule_k
18. lis 2024

@babka a vyměnit peníze dneska není problém dělají to banky, nebo zajít do směnárny.

babka
autor
18. lis 2024

@levandule_k hmm, dcera ma cislo, asi bude nejlepsi se zeptat jeho. Ve ctrnacti si uz asi na jeziska hrat nemusime 🙂

babka
autor
18. lis 2024

@levandule_k jasne, tak blba zase nejsem, ale je to komplikace. Nemam zrovna cas behat po smenarnach a do banky tez nechodim. A darovat penize je za mne celkem nuda

ninive211
18. lis 2024

A doteďka jste dárky dávali, máte to tak nastavené? Já jen, že pokud se "skoro nevídáte" (překlad - vidíme se jednou až dvakrát do roka), tak třeba ani není "povinnost" dávat dárky, když navíc nejde o malé dítě. Ale záleží na nastavení rodiny, jak to máte, samozřejmě. JInak v tomto věku asi fakt nejlepší se zeptat, alespoň orientačně. Kdyby byl v ČR, tak nějaký poukaz, lístky do kina apod, by bylo fajn, ale v Německu, to fakt nevím.

babka
autor
18. lis 2024

@ninive211 jasne, kazdy rok si darky davame. S dcerou se zboznuji a ja ho mam taky rada. Jen mi vzdycky svagrova neco poradila nebo me neco napadlo. Ale ted uz mi prijde ve veku, ze uz si nevim moc rady

edddie
18. lis 2024

Tak jestli se fakt nevídáte tak často, tak bych to až tak neřešila. 🙂 Vybrala bych nějakou drobnost a je.

babka
autor
19. lis 2024

@edddie dcera dostane od svagrove drahy darek 🙈

esmeralda11
19. lis 2024

A nevědela by dcera, co má rád? Psala jsi, že se zbožňují, tak třeba by to byl nejrychlejší zdroj informací.

babka
autor
20. lis 2024

@esmeralda11 uz jsem si vzala cislo primo na nej a poresim to s nim 🙂

babka
autor
20. lis 2024

Vsem dekuji za rady, obcas cloveka uplne jednoducha varianta nenapadne. Asi mam porad jeste pocit, ze jsou to male deti, kterych se clovek nepta, co by chtely na Vanoce 🙂

edddie
25. lis 2024

@babka Už se vám podařilo něco vybrat? 🙂

babka
autor
27. lis 2024

@edddie zeptala jsem se primo synovce. Chtel jen jednu drobnost. Tak holt asi nejaky zazitkovy poukaz vyberu jako hlavni darek 🙂