Zdravim ,holky poradte co koupit 14 lete svagrove k vanocum ☹ nelici se ( jak nektere dnesni holky) , postavu ma buclatou ,vubec nevim co takovym holkam se kupuje.
Mám 14 letou. Potěší ji oblečení, diář, bezdrátové sluchátka, knížka o oblíbené skupině, přenosný repráček, šála nebo tunel a naší zrovna klidně plyšák nebo teplá deka😀
Taky bych to videla na darkovou kartu.Zalezi na kolik penez to vidis ale kdyz si bude moct neco koupit sama,bude to nejlepsi.
naše 14 letá chce chlupatý polštářek a powerbanku. Ještě dostane taštičku na hygienické potřeby a nějaké oblečení -potřebuje ponožky a mikinu, babičky dávají kosmetiku a blbiny na vyrábění. Ještě dostane spolu se sestrami do pokojíčka zrcadlo
jinak chodi ke konim ..ale na drahe darky ma zase rodice ,mame sami 6 mesicni miminko takze spis neco do 500 kc
mám 14letou neteř-k svátku jsem jí ted kupovala tunel -šálu a takové heboučké papučkoponožky na doma a byla nadšená a k Vánocům dostane dárkovou kartu do obchodního centra a vybere si sama.
Dávala jsem teda 12leté neteři holčičí odpoledne v nákupním centru. Vybrala si pár kousků oblečení, stříbrný řetízek s přívěskem. Část jsem jí zaplatila já, část si platila z peněz, které dostala při této příležitosti k útratě od svých rodičů a od babiček. Nakonec jsme si zašly na pokec "na kafe" a bylo to boží. Záleží, jaký máte spolu vztah. Myslím, že by 14letou potěšil i poukaz do kina na film podle jejího výběru, na který by mohla jít třeba s kámoškou, nebo byste mohly spolu.
Knihu. Nebo thajskou olejovou masáž nebo heboučké fusky. Vstupenku do Jump parku. To jsou tipy, co mi dala moje trochu mladší vnučka.🙂
Ten jump park je super napad a kino to je super diky !!
@verie - tak to asi záleží, co ji baví, nebo co má ráda....knížky, hudbu, nebo jestli třeba ráda něco tvoří, nebo naopak využije něco na sport...oblečení a šminky si asi každý raději vybírá spíš sám....poptala bych se v rodině, někoho, kdo ji lépe zná, aby dal tip 🙂