Agresivní pot u puberťáka. Co funguje?

teremat
19. dub 2022

Dámy, jdu si pro radu.
Víte o něčem, co zaručeně funguje na agresivní pot u kluka, kterému je dnes 18 let? Používá kuličku do podpaží, deodorant ve spreji i parfém, ale po chvíli už je zase cítit potem. Po sprše vydrží asi tak 30 minut, než se to pocení zase projeví. Existuje něco na to, aby neměl tak agresivní pot nebo aby se tolik nepotil?
Za každou radu předem děkuji 🙏🙏

zuzkasim
19. dub 2022

Do nějakých chemických drijáků, co omezují pocení, bych nešla. Dá se zapracovat na stravě (vygooglit), samozřejmostí je pravidelná hygiena těla i pravidelné praní oblečení a v tom oblečení bych se hodně zaměřila na přírodní materiály. Naprosto se vyhnout všem funkčním tričkům z polyesteru. Naopak, buď 100% bavlna, ale jestli i to je málo a je to prostě cítit, zainvestovat a pořídit merino. To prostě ty pachy nepřijímá, je antibakteriální. Sama se dost potím a mám pot agresivní, hodně nosím merino, nemusím se pak stydět po sportu nastoupit do MHD nebo zastavit cestou na cyklovyjížďce v restauraci. I synové mají merino na sport, je to investice, která se vyplatí.

loylii
19. dub 2022

@teremat klasicky tuhý deodorant. Kulička, spray i pro mě nefunkční. Chlap doma to samé. Jedine tuhý, jinak je cítit.

inssomnia
19. dub 2022

@teremat ještě jsem četla tip použít deodorant hned po sprše - než se tam stihne pot začít rozkládat. Můžete vyzkoušet.

lv
19. dub 2022

Zkus rexona maximum protection, a kdyz nezabere, tak Driclor