Zvracení u kojence.

galaxy23
30. led 2020

Ahoj, můj malý 8mi měsíční syn nechtěl nic jist asi dva dny, pak jsme byli U doktorky, řekla že mu nic není a začel zase jist, nejdřív jen mlíčko(nekojim) a příkrmy ne, další den chtěl jen příkrmy a mliko ne... Teď jí tak 2x denně... Jenže v úterý mi začel zvracet.. V půl 2 ráno zvracel 2x po sobě a pak celý den to bylo vše ok... Včera blinkal jen malinko a to jen večer a dneska si dal ráno mlíčko, bylo vše ok, pak odpoledne a to celý vyzvracel, teplotu nemá, nepláče. Jeho stolice je žlutá někdy zelená a jakoby průjmovitá.

karla2015
30. led 2020

urcite zavolat doktorce, at se snazi pit....to vypada na nejakou infekci.

galaxy23
autor
30. led 2020

@karla2015 jo, to mi říkala taky ať pije, ale jak to mám sakra udělat když mu dát flašku a hned ji odstrkuje nebo to plive..

amazonkajanik
30. led 2020

@galaxy23 zkuste odpoutat pozornost od té lahve. Já to tak dělala u malého. Nechtěl jednu dobu mléko a nedával ani min 500ml denně a někdy odmítal i tu vodu. Krmim ho na polštáři,v úrovni očí jsem buď maňáskovala s prsty,nebo měla plysaka. On pak to mlicko celé vypil,místo aby si láhev odstrkoval od pusy

galaxy23
autor
30. led 2020

@amazonkajanik já už zkoušel i přes stříkačku ale vyplázne jazyk a dělá ze kašle, pak se směje, zkoušela jsem o po lžícce ale jakmile vidí že tam je něco jiného než příkrm, pusinku neotevře

amazonkajanik
30. led 2020

@galaxy23 ty jo, to jsou komedianti,jak ten váš,tak i můj 😂ten taky dělá kolikrát,jako že kašle a pak se tlemí. A se zubama je na tom jak? Mě právě syn stávkoval,když mu rostly spodní,ale ty horní jen občas proknoura,ale jinak jí a pije. Dokonce mi teď dvojkoveho vypije s chutí víc,jak jednickoveho

galaxy23
autor
31. led 2020

@amazonkajanik zuby ještě nemáme a podle doktora ještě nerostou, byli jsme a pohotovosti a řekli mám že je to nějaká vyróza, mám mu dávat mlíčko ale po kouskách.. Dávám mi 60 ml plus dvě odměrky mlika a zatím to v sobě udržel.. Nejhorší je, že jsem to chytla už i já.. V půl 3 ráno jsem vyhodila celou večeři 😑

amazonkajanik
31. led 2020

@galaxy23 aha,no tak aspoň už víte 😣 tak ať jste brzy v pohodě.