Ahoj holky, půjdeme s naším dvouletým synem na výše uvedený zákrok. Budou nám spravovat zoubky pod narkózkou. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti se zákrokem... A zda vám i nějaké zoubky vytrhly. Hrozí nám, že nám vytrhnou jedničky a to jsou nám teprve dva roky ☹ ☹ ☹ ...
jedná se o to, že náš syn má zkažené přední zoubky a již ve stoličkách, které mu rostou kazy. Paní zubařka nás poslala proto na speciální kliniku kde vše vyřeší pod narkózou. Dokonce mu chtějí přední zoubky vytrhnout.
ahojky Evi!my byli s naším synem když měl necelý 4 a vytrhly mu jich hned pět!je to rychlý neboj.není to nic hroznýho!my tam byli jeden den.a vše šlo hladce teda až na kanylu kterou musel mít přes noc v ruce pro jistotu,ale ne všichni ji mívají.jen se na ty drobečky kouká zvláštně když jsou po narkoze omámení! 😀 jako po opici 🙂
Děkuju moc za uklidnění, ale stejně červíček ve mě hloubá... ☹ Vy jste na tom byli v Motole? My jdeme na soukromou kliniku, kde už jsme zaplatili 1000Kč zálohu a za každou hodinu 1200Kč co bude drobeček na sále. Říkali mi, že ho nebudou napíchavat, takže kanilku mít nebudeme, dají mu prý jenom dýchnout rajského plynu.... Vám trhali i jedničky zoubky?
Na jaký zákrok?