Zoubky - spaní. Mohu dát Viburcol čípek?

terel
26. črc 2024

Ahojky, synovi je 3,5 měsíce , ale zoubky nejspíš začínají řádit. Celý den nevyndá pěst z pusy, slintá a k večeru je strašně protivný a nemůže usnout. Mele se, kope , hází rukama.. když už vypadá, že klidně spinká z ničeho nic záchvat. V noci se budí často (normálně je to spáč) a někdy pomůže dudlík, někdy ne.. ale řve.
Když ho zvednu na hruď je klid, opět si rve pěstičku do pusy.. kolikrát i prstíčkama si máčká docela silně spodní dáseň.
Mohla bych na noc dát třeba čipek Viburcol? Zatím jsem nedala nic, nechci ho moc ničím cpát. Ale zároveň bych mu ráda ulevila.
Moc díky za rady.

kubesovaadelka
26. črc 2024

@terel za mě tím nic nezkazis. Taky jsem dávala, jsou to bylinky, žádna chemie. Zkus a uvidíš po 30-45min jestli se to zlepší,pokud ano, bylo to zoubkama

hennrietta
27. črc 2024

Můžou to být zoubky, ale taky jen spánková regrese. Může ho trápit třeba i růstový sprut a mít víc hlad.

terel
autor
27. črc 2024

Bylo zvykem, že kolem 9h večer šel spinkat a spinkal nerušeně a klidně. Včera se vzbudil kolem 11 večer , hrozný jekot řev, takový bolestivý (měl první dva měsíce koliku) a dala jsem mu čipek Viburcol a byl klid. Spinkal do rána. Ale ráno po probuzení opět celý poslintaný, peštičky snad obě cpe do pusinky i s dudlíkem. Dokonce jsem si všimla, že má i nateklé tvářičky.. :((

lvl16
27. črc 2024

No vzhledem k tomu, že viburcol je homeopatikum, tak bych mu ho dala úplně s klidem (ale nečekala bych, že k něčemu bude).