Ahoj,
Prvně: nemějte mě prosím za blázna jsem prvomáma.
Tak a teď k věci, malá už je týden protivná, 3 dny slintá jak bernandyn, a poslední 2 noci tak nějak pofňukávala ze spaní, dnes mírně zvýšená teplota a bílí hrbolek na právo dole v tlamičce. Kousátko uvítala a uklidnila se.
Nic neobvyklého, ale je jí 7.týdnú, no prakticky skoro 9 uvážím-li přenášení.
Myslíte že je to možné aby to byl zub?
Možné to je, ale děti slintají normálně, protivní jsou taky čas os času, teplota může být k čemukoliv jinému... Nic vážného to určitě nebude, vyčkej, co bude a dej pak vědět, jsem zvědavá, jestli to zub byl, nebo nebyl 😉
je to vyjímečné, ale ne nemožné - ten zub.
Ovšem 6týdnů růstový spurt, mrzuté, ubrečené děcko, navíc zlobí s jídlem, se spaním - a děti nejsou tabulky, takže klidně v 7 týdnech může být..kolem 2 měs (což taky sedí) začíná velké slintání, ruce v puse, to téměř neustále, kousání do všeho a je to normální vývojová fáze..
Teplota nevím.
připomělo mi to mou drahou tchýni - do 3m všech vnoučat tvrdila, že brečí kvůli prdům, kolikám, od 3m to jsou zuby..pak je to vzdor, malé momenty klidu a pak puberta
Ty bílé hrbolky jsou běžné... Dítě může být neklidné z různých důvodů a taky dva měsíce před tím než zoubek vyraší... K dr bych zbytečně neběžela, ať si tam neuzenete něco horšího
Klidne to muzes brat podle 9ti tydnu, u nas se zas odcita pokud by byla v necem opozdena protoze zas byla o mesic driv.. A ve 3m uz zuby nejsou nic zvlastniho, kdyz ne tak- sprut, vic caje vic mleka zkus, mohla se drapnout nehtem do dasne, horecka je kolikrat zpusobena tim brekem.... good luck!🙂
@micaella23 diky 🙂 hele ona moc jako plačtivá není jelikož je to mazlík tak ví že když jde do tuhého tak jsem tu pro ní nonstop. A čaj vůbec nedávám LP mi říkala že vůbec není nutné, stačí přikládat když si řekne
No uvidíme co z toho vyleze,jsem zvědavá
Jo jestli je kojena tak to je jina, my mame um a doktorka mi rekla ze mam dat vodu/caj , takze ji das proste mliko no🙂 ... To nase plactiva taky neni.. A co si vzpominam tak byla chvili nervni, obcas pofnukala a najednou spicak venku:D takze by to mohlo mit hladkej prubeh
Já si myslím že to možné je, nebo se taky dost často stává, že miminku vyjede jakoby dáseň ven a udělá to takový bílý hrbolek....Ale pokud takhle slintá a má i zvýšenou teplotu tak to asi bude zoubek 🙂 Pro jistotu bych došla k lékaři, stejně teď asi půjde na očkování a s teplotou jí ho nedá.