Zkažené mléčné zuby - stoličky, pulpotomie

slovackabohyna
27. únor 2017

Dobry den,mam 5,5 letou dceru,a ma dost zkazene zadni stolicky,jednu ma uz dokonce vytrhlou.Byli jsme na zubni klinice a doporucili nam koronarni pulpotomii,zkratka dat na zuby korunky.Ma nekdo stitmto zkusenosti?Dekuji

veronikaka
27. únor 2017

@slovackabohyna Mladší dcerka měla takto zkažené všechny stoličky. Bylo to pro ni bolestivé - byla ve věku cca. 3 roky, kdy jí navíc nikdo nechtěl ošetřit. Vytrvale jsem hledala a našla moc šikovného pana doktora v Brně. Nejen, že na ni nepoužil vrtačku, vše ji dělal ručně. Nejprve ji tam dal provizorní hmotu, kterou jsme čistili, s tou hmotou se ji vylamoval kaz. Poté ji ručně zbytek kazu vyškrábal. Postupně ji to dělal po 2 zoubkách, vždy takto ošetřený zoubek zalepil hmotou. Takto by jí to mělo vydržet do výměny stoliček. Dcerka je velmi paličatá a vzteklá, ale do pana doktora se zamilovala - nezradil jí a vždy se na něj moc těší. V žádném případě jsem zuby nechtěla trhat. Finančně to bylo poměrně nákladné, ale nelituji. Vše proběhlo bez uspání/bez oblbnutí. Vámi zmíněný zákrok bych dcerce nedělala. Klidně Vám do IP pošlu na pana doktora kontakt. Jezdili jsme k němu 100 km. Ať Vám to dobře dopadne.

slovackabohyna
autor
28. únor 2017

@veronikaka Dobry den,ja Vam strasne dekuju ze jste se ozvala,a budu moc rada kdyz mi na pana doktora date kontakt.Ja uz nemuzu spat jak me to desi,Videla jsem fotky a prijde mi to jako dost velky zasah.Do Brna to mame mozna o kapúicku neco min,jsme z Uh.Hradiste,ale na to ja prdim a j na ty penize jen at to je k dobru.

slovackabohyna
autor
28. únor 2017
petruci6
10. lis 2017

@veronikaka mozem poprosit o kontakt? v brne sme uz boli na 4klinikach a vsade nam odporucaju len celkovu narkozu co odmietam ☹

verinikki
10. lis 2017

@veronikaka
Mohu také poprosit o kontakt? Děkuju

slovackabohyna
autor
10. lis 2017

@petruci6 http://www.stomatologie-odstrcil.cz/,snad Vam bude stacit,jinak pan zubar super

slovackabohyna
autor
10. lis 2017