Ahoj, synovi rostou minimálně 3 zoubky a teď začal mít tak zvláštně teploty. V sobotu zvýšenou a nic, ve středu a čtvrtek zase a pak nic, teď další sobota už to byla horečka, neděle v pohodě a dneska v noci znovu přes 39°. Žádný zoubek se zatím neprořízl a krom trochu rýmy mu ani nic jiného není. Měl to takhle taky někdo? Teď váhám, jestli ho vzít radši k doktorovi, ale zase na žádnou nemoc mi to neprijde 🤷
Může a nemusí, mě dr říkala, že u zubu býva teplota jen zvýšená třeba, ale samozřejmě mužou bejt vyjimky. Taky to muže bejt viroza, když má rýmu nebo 6. nemoc
Děkuji. No právě, že i starší u zubů nebo u jakékoli nemoci měli teplotu pár dní a dobrý, ale tohle že jeden den dobrý, jeden den teplota mi přijde fakt divný. I dneska v noci horečka, po sirupu mu klesla a zas je úplně v pohodě. Zítra jsem s doktorem domluvená na odběry, tak uvidíme.
Dcerka to tak má. Doktorka mi říkala, že bývá teplota většinou jen zvýšená, ale že už pár případů s horečkou měla. Teď dcerce rostou poslední pětky dole a zase tři dny horečky, ale jinak vůbec nic. Horečky ustoupily, jeden zoubek se proříznul, druhý stále ne. Byla jsem nachystaná, že kdyby horečky neustoupily, jdu k doktorce, ale přešly. Ještě jsem čekala nějakou tu dětskou nemoc, ale žádná vyrážka nevyskočila, tak jsem to uzavřela jako zase zoubky.
@lehe Malou začali teploty u zubů zlobit, až u stoliček a do toho šílená rýma. Zatím má tři stoličky venku a pokaždý stejný průběh, ale nevím, jestli je to oslabenou imunitou při růstu zubů a tím pádem do toho chytí nějakou virózu a nebo to má přímou a jedinou souvislost s růstem zubů. Každopádně teploty vždy max 2-3dny, ale taky jí to lítalo nahoru dolů, jednou zvýšená, pak zase skoro 39, za to rýma jí trápí vždy 9-10dní 🤦.
@miriam1989 jo, rýmu měl do teď taky ke všem zoubkum, ne teda tak dlouho, to jste si "užili". Taky právě rostou stoličky, k těm by ta teplota být mohla.
Holky mame to ted podobne ..je mozny ze ma mala (1rok)tri dny teploty v noci i 40 .Vcera bez teplot a dnes zase 38 🥺doktorka rikala ze zuby ..ale me se to uz nezda ..rostou ji teda ctyri naraz,ale ze by den teplotu nemela a pak zase jo ?
@luuc5 jestli doktorka nic jiného neobjevila, tak asi to možné je. Syn měl teda nakonec asi spíš nějakou virózu, měl nález v krku. Ale i tak mi ty teploty přišly takové zvláštní, i doktorovi. Držím pěsti, ať se zoubky brzy proříznou a není to nic horšího ✊ kdyby teploty neklesaly nebo se vracely, zkusila bych doktorku znovu, ať malou prohlídne
@lehe ne dcery teploty u zubů neměly. Může to být jen viróza, vysoké horečky, trošku rýma a dr to potom uzavřela jako viróza. Nikde v krvi ani v moči nic nevyšlo žádná vyrážka nic.
U jiných nemocí měly horečky pravidelně pár dní (covid, 6.nemoc, 5.nemoc infekce moč cest..)