Růst zoubků ve dvou měsících?

23. kvě 2024

Dobrý večer
Je možné že mýmu dítku rostou zoubky, když mu jsou dnes 2 měsíce a tři dny?
Poslední tři dny hodně slintá, což předním vůbec nedělal, odmítá dudlík, spíš si místo toho strčí do pusinky ručičku, dudlík má jen večer při usínání jelikož je to teď dost náročný ho uspat. Na bříško dáváme stejné kapky, jako předtím, a ty mu zabrali a uklidnil se. Ale teď je nevrlý, hodně pláče, nabízím mu prs ale odmítá, spíš si vždy cucne a pak se kroutí a pláče. Předtím takový nebyl, myslíte že to můžou být zoubky?

boruvkovykoblizek
23. kvě 2024

Můžou a nemusí. Syn slinta od dvou měsíců, ruka nejlepší kamos 😀 vzdy “poruce”.
Proste ji zuzlal protože zjistil ze ji má a do toho slintal. Teď má skoro 7 měsíců a zub zatím žádný. Ten už to jsou i prsticky, nozicky, mamcin krk, ruce, oblečení. Zkratka vše co najde a toho slintani je mnohem víc 🤣🤣

palja
24. kvě 2024

Tak ty zoubky (dásně) mohou svědit už několik měsíců před tím, než se vyklubou. U obou dcer to tak bylo.

verujan
24. kvě 2024

Dcera měla 3 měsíce, když jí vylezl 1. zub. Na kontrole v nemocnici se mi doktorka nevybíravě vysmála, že zub určitě nemá, že ty lezou až kolem půl roku. To tvrdila, než se podívala. Potom už byla jako opařená. Nejstarší dcera 1. zub ve 4 měsících, syn až po půl roce. Takže ano, může se klubat zoubek.

themuffin
24. kvě 2024

Sym začal slintat od 2 měsíců a první zub měl v 9m.

chybadel
24. kvě 2024

Určitě muže to byt☺️ nám začali na 3 měsících to co popisuješ a na začátku 4. Měsíce má venku 2 zoubky 🦷

barulina
24. kvě 2024

Co se týče zubů mi můj syn dokázal, že je vše možné. Ten se se dvěma narodil, v porodnici vypadly a už mu nenarostly, tam čekáme jestli má založený stálé zuby. Jednalo se o obě spodní jedničky.