Ahoj maminky,
hledala jsem nějaké téma, ale většinou pár let staré, tak zkusím založit nové.
Mám první miminko, dceru. Je jí 5 měsíců (narozena 35+3).
9.6. jsme byly na očkování (Bexsero), reakce žádná, až z úterý na středu mi proplakala noc a každý den je protivná, ale každý den jinak, nevím jak to vysvětlit.
Dnes jsem si všimla, že má červené tvářičky, nemá je suché, ani krupičku jako virážku. Ovšem nevím, jestli je měla červené vždy a nebo až teď posledních pár dní. Napadly mě zoubky, ale na dásních nemá nic, nemá je červené ani nateklé, jediné co, tak zepředu to vypadá, jak když ji prosvítaly, jak jedničky, tak i dvojka hned vedle. Přiložila bych foto, ale nenechá se. Ručičky si cucá už od 3. měsíce, možná teď víc slinta a všimla jsem si, že kouše dudlík a i tou ručičkou tam tak jako jak když by něco hledala v té pusinc. Jake mate zkusenosti vy se zoubkama nebo popripade reakce na Nexsero ? Uz si moc nevim rady, teploty nem a nebo je to jen obdbi. 😁 Moc dekuji ze to nektera dpcetla az do konce a pripadne i za zkusenosti, či rady. 🙂🤩.
PS. Pokud se mi povede vyfotit, prilozim fotku.
@anettka2321 mohou to být zoubky 🙂 Bexsero je neživá vakcína, takže reakce bývá 48hod po očkováni, pozdější problémy se už s vakcínou nespojují 🙂 Dejte jí kousátko a hodně mazlit 🙂