Zdravím, potřebuji slyšet názor a zkušenost i někoho jiného.
Dcera (15měsiců) má opakovaně bronchitidy. Od ledna každý měsíc… teď naposled kašlala měsíc v kuse s tím že už doktorka nevěděla co s ní dělat dál (vysadili jsme léky a nechali jí se s tím poprat samotnou) necelé 2 týdny byla bez kašle.. a dnes to zase začalo. Tak před týdnem jí začali lézt 4 zuby zároveň. Přijde mi že při každým zoubku má prostě kašel. Myslíte že je možné aby k těm zoubkům mohla mít takový kašel?? Je hrozně zahleněná až je z toho bronchitida skoro pokaždé..
Alergii potvrzenou zatím nemá žádnou.
V lednu jsme byli hospitalizovaný s kašlem (rostli jí horní jedničky) v únoru jsme byli znova v nemocnici (lezli jí horní dvojky).. Pak jsme se s tím zvládli poprat vždy sami doma nějakým způsobem.
Doktorka předepisuje pořad dokola Ventoliber. Na noc mám dávat fenistyl a při nejhorším Sinecod.
Pořídila jsem domu i inhalátor (inhalujeme pouze vincentku) případně dokáže mi někdo poradit co ještě můžeme přidat?
Dcerka má dost mokrý kašel, dráždivý. Momentálně takový že když si lehne a je v klidu začne mít úplně záchvat kašle..
já už jsem naprosto zoufalá a nevím co s tím. Je to opravdu každý měsíc pořád dokola.. Každý měsíc ve strachu že zase skončíme hospitalizovaný😫
Chtělo by to nějakou trvalou léčbu od alergologa nebo z respirační poradny i když ji v testech nic nevyšlo...alergii nejspíš bude když takhle kašle.
@michajla1 na vlhky synovi (2) zabiral erdomed v sirupu na predpis