Ahoj, jako prvomatka to nepoznám. Malá už 3 dny v noci před spaním strašně řve. Ikdyz ji chovám tak řev pokračuje. Občas přestane, ale ihned v tom pokračuje. Připadá mi, že řve do vyčerpání a pak usne 😞 chování nepomáhá, prso nechce...prostě nic a řev.
Mohli by to být zuby? Má takové bilo červené dásně...viz foto. A nebo reakce na očko? V pondělí prevenar a v pátek začal řev 🤔 opravdu nevím prosím poraďte jestli se dnes opět nevyspime tak mi hrabne
Zkus se bud poradit se zubarkou nebo v lekarne.. existuji ruzne gely chladici nebo ty kousatka s gelem co se davaji napred do lednicky a deti to pak ocucavaji a chladi si to pres den
Zuby...u nás stejný ale už to trvá tři týdny, Drobek si nechal zuby až na 11 měsíc a teď to jde jeden za druhým, střídají se u nás dny totálního nespani a Šiškové Růženky a strašně slinta je jak Bernardyn
Jo a nic než vydržet asi nepomůže, starší měla trochu neurologické potíže a tam se mi ti dařilo klidnit chamimolou 9ch ale u malyho to vůbec nefunguje, kousatka, chlebove kurky, gel jsou jen na chvilku
ahoj, mame to stejne...malej ma zatim jen 4 zuby ale vzdycky taky řve v noci...bud uz od uspávání nebo se probudí v noci a několik hodin brečí, vzlyká a nemůže usnout, vrtí se v postýlce, stoupá si, otáčí se, pak třeba usne na 10 minut a pak zas znova... naštěstí to ma vždycky tak 2 noci u každýho zubu...a nepomaha nic...pres den ty kousatka trochu jo...viburcol mame taky ale nic moc účinek 🤷a ty bílý boule má vždycky taky...ale treba i několik týdnů než se zub vyklube a to je pres den protivnej...
Spis nez ocko tak zuby.. uz je to po ockovani podle me dlouho. My tedy se zuby problemy nemeli, ale dost lidi kolem jo a ty dasne mi prijdou takove jako moji kluci co meli, kdyz jim zuby rostly.. navic ma jeden zub nahore a vetsinou rostou blizko po sobe zuby vedle sebe