Dobrý den,mám roční holčičku a trápí nás zoubky a ještě k tomu 4dny má průjem a nic nechce jíst jsem už zoufalá a nevím co dělat.
@dokonale to je normalni. Az bude po trapeni se zoubkama, zas zacne jist. Mozna se ji budou dobre jist neprislazovane kapsicky.
Dcera to taky měla ve 13 měsícich a nejedla 10 dní, hlavně ,že pije. Rostly ji zoubky. Byla jsem s ni kvůli tomu u doktorky a povidala, že ji v průběhu dne mám podávat vše co ji chutná , u nás to bylo ovoce, dětské sušenky, chleby atd. Teď jí je 15 měsíců a rostou nam stoličky tak zas málo jí. 🙂
@panickatlamicka Ale za ty 4dny hodně zhubla to mi dělá starosti. Takže to je normální?jinak moc moc děkuji za odpověď
@dokonale jak moc zhubla?
@monika9916 10dní nejedla?bože to snad ne☹to nevím co budu dělat jestli to bude tak dlouho trvat.Nechce ani co má ráda😢
@panickatlamicka když jsem byla u doktorky tak jí nevazila a poslala nás domů.Ale já to vidím že není jak byla před týdnem.Uvidím a počkám do Pondělí pak to budu řešit.Třeba zítra bude mít už na něco chuť.Vsem děkuji za odpovědi
@dokonale davejte k piti i huste veci, stavicky, kasicky ...atd aspon ji to trosku tu pevnou stravu doplni.
@absintka19 Děkuji za radu a jak zastavit ten průjem jen co jí dám čistou plenu tak zase prebaluji .
@dokonale zkuste rozmackany bann, treba s mlikem nebo jogurtem. Hold u te ridke stravy je i ridka stolice. Drzim palecky.
@dokonale nejedla vůbec, vždycky lžicku od něčeho k jidlu a to bylo všechno. Trvalo to 10 dní a potom jako když utne a začala jist normalně. Ale průjem teda neměla. Držim palce a snad bude malá brzo v pořadku. Už ,aby ty zuby byly všechny venku. 🙂
@dokonale A pije??