Ahoj mamky, chtela jsem se zeptat.Kdyz rostly vasemu mimi zoubky, rezim jste meli bezny? Jde mi spis o tu teplotu spojenou s rustem zoubku.Koupali jste normalne, jezdili ven, delali blbosti nebo se spis snazili o klidnejsi rezim? Dekuju za zkusenosti 🙂
My se snažíme režím dodržovat i když jí rostou zoubky. U nás jde ale spíš o to, že je strašně otravná, tak mi ani nevydrží v kočárku tak moc ven nejezdíme spíše z toho důvodu. Pokud nemá přímo čtyřicítky tak se režim snažíme držet. 🙂
@alboo taky bych chtela k tomu takhle pristupovat, ja jsem z ty teploty vic vyndana nez mala..😀
@syrinxka no jasny, taky je mrzuta a v kocarku nechce moc byt. Koupacka vecer ale normalne, jo?
@z_u_z_a_n_a_1988 jj koupačka normálně. Akorát když má tu teplotu, tak ji tam zbytečně nenechávám cachtat. Jen okoupu, osuším, namažu a hotovo 🙂
@syrinxka super, diky moc! 🙂
Snažila jsem se vždy max podřídit situaci dítěti
Male ted rostou stolicky prvni a narocny to je, ale delam vse jak jsme zvykle a pokud vidim, ze neco nechce nebo o to nejevi zajem nedelame to. Treba dneska obed, snadla 2 lzicky a vic ze nechce a ukazovala na zubky, a pak na flasku, tak vypila k obedu UM 🙂 proste se ridim podle male 🙂
@bartovaandrea No nam se prorezal prvni zub..treti den horecky, neklid, mrzutost..proste klasika..normalni jidlo taky nechce jist, takze ted jen kojim a to casto..
@lajla to ja se taky ridim malou..slo mi spis o to, jestli se muze s tou teplotou ven a vecer koupat..
Neresila bych sem. Ale netrpi na to. Ale ja sem z tech, co chodi s dítětem ven s teplotou i normálne, teda pokud nemrzne