První zoubky? 5měsíční syn je protivnej, pobrekává

natany
24. bře 2015

Zdravim holky,

nas malinkej zacal byt ve ctvrtek protivnej,podrazdenej a porad pobrekava. Ted v patek nam bude 5mesicu a tak si rikam,jestli to neni na zuby jeste brzy... neco tam citim,ale jestli to jsou zuby proste nepoznam a proto prosim zkusene maminky o radu a zaroven tedy pisilam 2 fotecky 🙂. Dekuji predem vsem za pomoc!

Lucka

alboo
24. bře 2015

proč by bylo brzo? zuby klidně můžou vyrůst ve 3měsících (jako třeba u nás) 🙂 takže zuby ano

mandala
24. bře 2015

Pokud má vyboulené dásínky, tak to můžou být zuby. Ono je to trápí kolikrát i měsíc, než vylezou a je něco vidět, takže klidně může být. Jo a koukni se i nahoru, nám lezly první zuby nahoře. 🙂

natany
autor
24. bře 2015

Takže dole podle fotek Vám to holky nepřipadá??? Kouknu i nahoru 🙂. Děkuju za radu 🙂!

mandala
24. bře 2015

@natany No, já to moc z těch fotek nepoznám, řeknu ti, že jsme ted byli u zubařky s nejmladším a povídám jí, že mě připadá, že mu leze dvojka dole a ona prý, že tam nic nevidí, no a do týdne byl venku. Takže někdy to nemusí být ani moc poznat. 😉

natany
autor
24. bře 2015

Dobře, takže k zubaři se ptát nepůjdu :D :D :D...

mandala
24. bře 2015

@natany 😀 😀 😀

ev13inka
24. bře 2015

taky jsme to takhle měly asi měsíc, a včera mě kousla a ejhle, zoubek 😀 , vypadalo to přesně takhle

heduska82
24. bře 2015

@natany Brzo to na zuby určitě není. Starší měl první zub na 6 měsících, mladší měl hned 2 na 3 měsících, na roce má už 16 zubů... Ona ta fotka není nic moc, ale je jasné, že vyfotit to moc nejde, ale já bych řekla, že jo, že se ty jedničky klubou. 😉

zanri
24. bře 2015

slintá, je protivnej, pořád prsty v pusince? může být i zvýšená teplota, agresivní stolice, zadek jako pavián 🙂 ? jj, tak to rostou zoubky - u nás první ve 25. týdnu, a pak co týden, další, takže za měsíc 4 zuby, super "věcička" je Aloclair na dětské dásně s aplikátorem na masírování - malej to miloval 😎

barusdominik
27. bře 2015

Holky, stalo se Vám u Vašich dětí, že když se jim prořezávaly zoubky, tak než zoubek vyrostl byla jako kdyby pod dásní vidět krev nebo prostě ta dáseň byla zepředu tmavá? Malej už má 5 zoubků a teď mu rostou vrchní 1 a ta jedna je taková tmavá. Zubař po tel. říkal, že to může být zkažené, ale nedáváme žádné sladké šťávy, nemáme dudlík, nejí nic sladkého, ani ovoce nechce krom banánu, jenom zeleninku a jogurty bílé nebo tvaroháček.

nabellucinka
2. črc 2015

Klidně to může být. Náš malý to měl taky tak, ve třech měsících a za dva týdny měl první venku a hned za ním druhý. Je nám pět měsíců a lezou nám nahoře hned 4 zuby