Ahoj maminky 🦋
Doktorka na osmiměsíční kontrole objevila klubající se zoubek. Už to jsou skoro dva týdny a ještě není úplně celý venku. Sice kouká, ale ne celý. Četla jsem, že celá ta fáze růstu trvá 8 dní. Je na tom někdo podobně? Děkuji
@littlebitpoetic hlavně necist a klid on se vyklube
8 dnu? 🤔 to pisou kde?
Za 8 dnů nevylezl dceři úplně snad ani jeden zub 😁 Většinou to bylo pár týdnů, stoličkám to trvalo klidně 5-6 týdnů, než byly venku úplně celé.
@littlebitpoetic dceři 8 měsíců leze první zub už 4 týdny a pořád má jen půlku. Neboj, určitě vyleze 🙂
@fouskovi pravda hihi :D
Myslim ze ani jeden zub ni jednoho diteee nebyl za 8 dni venku
Tech 8 dni spis trva prorezani dasni nez zub vubec vykoukne. Ale i tak je to individualni.
Prorezava se třeba 8 dni, ale než vyleze cely trvá to týdny, ale to už asi ty děti nebolí, jako prorezavani☺️
@littlebitpoetic Syn bude mít 6měsíců. První zoubek vykoukl na omak před 1,5měsícem a je tak z 1/3 venku. Druhý vykoukl před dvěma týdny. Oni vylezou, ale trvá to. Vem si, jak dlouho leze kolikrát osmička.
Malej kazdy zub lezie tak 2 mesiace 😄 myslim fazu ked sa fakt prerezava a kym je cely von
@littlebitpoetic ty jejich tabulky jsou orientační první syn měl první zub v roce a půl a to stoličku a špičák 😂 druhý to stihl o dva měsíce dřív
8 dní je to samotné proriznuti skrz dasen, to by odpovídalo. Jinak celý proces od nateklych dásní až po cely zub venku - to bylo typicky tak na 1-3 měsíce, jak u kterého zubu
@martulka88 pravda 👍 mně rostou dolní osmičky už 11 let - o jednu sem už stihla přijít a ta druhá pořád není venku celá 😂 co proti tomu je pár týdnů..i když chápu tazatelku,první zub je na oslavu 👏🏻🥳
@mata2hari Já mám všechny 8 už fuč - v 25 vytržena poslední a je to už pár let zpět 🤣 Ale každopádně první zoubek chápu, náš rarach si rovnou hodil k 5.měsíci dva a čekáme, kdy mu vyleze další, protožr nehorázně slintá 🤣
@martulka88 taky měla malá obě dolní jedničky naráz 👍 a pak jí rostly společně horní jednička a dvojka,ale nastřídačku,takže měla levou dvojku a pravou jedničku 😂 byla hrozně vtipná 😂 teď už má (v 10m) 6 zubů a dolní dvojky na obzoru👍
@mata2hari Taky dobrý 🤣 Já před hodinou našla 3.zub - horní dvojka 🤣 A to mu bude 6měs. teď 15... Jen kdyby tolik neslintal a nerval palec do papulky, tak ani nevíme, že se mu klubou ☺️ Muže děsí, že už má zuby 🤣
@martulka88 vypadá to dítě se zubama tak nějak míň jako mimino 😂 než jsem si zvykla na ty horní,chvíli to trvalo..děvenka si zvykla dost rychle a začala hryzat 🙈 podle mě byla v minulém životě žralok - nebo aspoň piraňa 😂😂😂
@mata2hari až tak?:D to je vtipný a musím se smát 🤣 Předatava dítěte jako piraňu 🤣
@littlebitpoetic neboj, on vyleze. Zaseknuty nezůstane 😁