Ahojky, chtěla bych poprosit o radu. Moje dcera 17 měsíců, usně stěží v půl 12 večer, pak se ve 2 ráno probudí a nechce spát třeba do půl 5. Strká si prsty do pusy, ale především je strašně neklidná v nohou, má chvilkama takové záškuby, jak je nervózní a sahá si přes večer i do ouška, přes den je vše v pohodě. Toto pozoruji už několikrát za tu dobu co je na světě a přisuzovala jsem to zubům. Vždy třeba po měsíci se to zklidnilo a pak opět. Chybí jí už jen spicaky a druhé stoličky. Teď mi tchýně neustále tvrdí, že to nejsou zuby a že má nějaký jiný problém, bolest břicha. Nemá někdo podobnou zkušenost. A jsou to opravdu zuby?
Zuby to určitě být můžou...ty špičáky boli jako čert,moji roste poslední stolička a diky bohu za to🙏🙏ještě další 2 zuby a jsem v blázinci...přestane jíst teplá jidla,spánek jde do kopru,je protivná,uřvaná,v noci straší,pres den nespí...
Mně přijde měsíc na prořezání zubu dost dlouhá doba. Asi bych se poradila s doktorkou. Při růstu zubů většinou trvají příznaky jako pláč, průjem, slinění atd. několik dnů, max. týden. To je moje zkušenost. Možná, že jiné děti to prožívají víc. Já mám dvě, takže dvojí zkušenost.