Ahoj maminky 🙂 Nášemu mrňousu se prořezávaj zuby a všichni trpíme. Od dob kolik je naučenej semnou v posteli a v podstatě “samoobsluhu” u prsa. Teď v noci ale hrozně špatně spí furt se vrtí kroutí a já ho musím 50x za noc přetáčet a strkat mu prso jinak řve... přes den taky furt samej řev i u prsa ... mám pocit že za chvilku si sežere ruce 😂 věděla jsem že to jednou přijít musí ale byla bych ráda kdyby jste mi poradili co na to pomůže. Teploty zatím nejsou a snad ani nebudou, dudlíky nesnáší a kousátko po chvilce zahodí... dnes už mě ani nenechá sáhnout do pusinky ... snažím se masírovat i tím masážním kartáčkem ale taky je to jen chvilkové ... Chtěla bych něco co by mu aspoň trošku ulevilo a aby se vyspal ..furt ho nosím a mazlím ale ani to moc nepomáhá ..začínám být unavená a to jsem teprve na začátku 😂
Nám na usnutí pomáhalo mazat Calgel.. a když bylo fakt zle, tak nurofen i když byl bez teploty (po dvou hodinách marných pokusů uspat a řvaní byl horkej tak jako tak...). Držím palce, ať jsou zuby brzy venku.
Viburcol čípky
Děkuju moc 🙂 Ještě se chci zeptat kdy jste začali miminkům dávat ochutnávat ovoce a zeleninu ? Mě napadlo mu dát (i moje maminka mi to doporučila) třeba chlazenou okurku nebo jablíčko cumlat. Všimla jsem si že jsou u dudlíky co se plní tak že bych to zkusila ikdyž nemá rád dudlíky bez výplně a dala bych mu tam nějaké chlazené ovoce nebo zeleninu aby mu to trošku ulevilo ale nevím jestli můžu
Skuste koupit homeo chamomila vulgaris. Malé to strašně pomáhalo a zabírá rychle 👍
Nasadit homeopatika. Byla jsem k nim vždy skeptická,ale taky jsem byla u růstu zubů už zoufalá a sáhla po této metodě. K nezaplacení!
@terezka1353 Zdravím já používám Calgel, 🙂malému pomáhá. 🙂