Prořezávání zoubků. Používali jste gel na zoubky, nebo máte jinou radu?

hanourek_
29. zář 2023

Ahoj holky ,
Chci se zeptat jestli jste některá z Vás používala gel na zoubky pro děti.
A jestli to vůbec nějak pomohlo.
A nebo nemáte nějakou lepší radu co použít?..
Kousátka a takové věci mám 🙂 děkuji

kakba
29. zář 2023

Kousatka z lednicky a v nouzi nurofen.

hanourek_
autor
29. zář 2023

@kakba kousátka v ledničce mám právě ale to za chvíli není ledový 🤷‍♀️

te_reza
29. zář 2023

Hodně kousatek v ledničce, aby si mohla měnit a calgel

palja
30. zář 2023

@hanourek_ nám nepomohl žádný gel, ani homeopatika, kousátka nic co se doporučuje. Po nurofenu byla taky pořád nevrlá. Jediné co trochu pomohlo byla namočená žínka ve studené vodě a to cucala.

denise095
30. zář 2023

@hanourek_ já jsem nedávno koupila tvrdší broskve a to vydržela kousat půl hodiny což stačí …
Mám tu ještě jednu vychytavku a to je zubní kartáček namazaný viburgelem (lehce) + voda …. Má koupeny dětský od malička ji ukazujeme ze je to zábava a ona ho pak samozřejmě chce zuzlat taky.
Když je nejhůř dam panadol sirup pouze na noc …nurofen neobstal je moc sladký asi pak bolelo brisko 🤷🏼‍♀️🙏🏻

orangutan123
30. zář 2023

@hanourek_ calgel, camilia, když bylo nejhůř tak panadol nebo nurofen, cucat vychlazenou okurku

goovana
30. zář 2023

@hanourek_ nejlepší je camillia
Viburcol cipky a viburgel

hanourek_
autor
30. zář 2023

Děkuji všem za radu 🙂 ..
Každopádně kousátka mám . A pak po chvíli se stejně valí na zemi :D ..
To stejné je z kusem ovoce nebo cokoliv mu dám:D ho stejně pak nezajímá.
No něco zkusím.. já mám paralen čipky kdyby náhodou 🤷‍♀️
Jen mi někdo poradil ten gel .
Tak jsem chtěla jen slyšet naroz jestli to má vůbec cenu kupovat 🙂

jipe
1. říj 2023

@hanourek_ olejíček z altaherba, vyzkoušela jsem i na sobě, prořezávala se mi osmička a pomohlo

mama_mila
1. říj 2023

U nás dost pomáhala camilia, někdy byl potřeba i calgel a jednou na noc Nurofen, když byla krize. Kousatka moc neobstály, to už lepší ten zubní kartáček

veru181
1. říj 2023

Přišlo mi, že gel pomohl. Kromě výše uvedeného ještě jeden aktuální postřeh 😀 Zatímco starší zbožňoval chladivá kousátka, mladší moc neberou a nejradši má měkká silikonová a pěnovou vodolepku. Takže možná ještě případně zkusit jiný typ kousátka 🙂

mata2hari
1. říj 2023

Mazala jsem calgelem, hlavně přes den, když byla plačtivá a mrzutá a obvykle to zabralo na hned. Když ji to bralo hodně večer, dostala Nurofen, stačila i menší dávka, ale to bylo snad všeho všudy 3x… kousátka nechtěla..

tereza_hru
3. říj 2023

U nás jedině camilia 🙂