Ahoj holky ,
Chci se zeptat jestli jste některá z Vás používala gel na zoubky pro děti.
A jestli to vůbec nějak pomohlo.
A nebo nemáte nějakou lepší radu co použít?..
Kousátka a takové věci mám 🙂 děkuji
Hodně kousatek v ledničce, aby si mohla měnit a calgel
@hanourek_ já jsem nedávno koupila tvrdší broskve a to vydržela kousat půl hodiny což stačí …
Mám tu ještě jednu vychytavku a to je zubní kartáček namazaný viburgelem (lehce) + voda …. Má koupeny dětský od malička ji ukazujeme ze je to zábava a ona ho pak samozřejmě chce zuzlat taky.
Když je nejhůř dam panadol sirup pouze na noc …nurofen neobstal je moc sladký asi pak bolelo brisko 🤷🏼♀️🙏🏻
@hanourek_ calgel, camilia, když bylo nejhůř tak panadol nebo nurofen, cucat vychlazenou okurku
Děkuji všem za radu 🙂 ..
Každopádně kousátka mám . A pak po chvíli se stejně valí na zemi :D ..
To stejné je z kusem ovoce nebo cokoliv mu dám:D ho stejně pak nezajímá.
No něco zkusím.. já mám paralen čipky kdyby náhodou 🤷♀️
Jen mi někdo poradil ten gel .
Tak jsem chtěla jen slyšet naroz jestli to má vůbec cenu kupovat 🙂
U nás dost pomáhala camilia, někdy byl potřeba i calgel a jednou na noc Nurofen, když byla krize. Kousatka moc neobstály, to už lepší ten zubní kartáček
Přišlo mi, že gel pomohl. Kromě výše uvedeného ještě jeden aktuální postřeh 😀 Zatímco starší zbožňoval chladivá kousátka, mladší moc neberou a nejradši má měkká silikonová a pěnovou vodolepku. Takže možná ještě případně zkusit jiný typ kousátka 🙂
Mazala jsem calgelem, hlavně přes den, když byla plačtivá a mrzutá a obvykle to zabralo na hned. Když ji to bralo hodně večer, dostala Nurofen, stačila i menší dávka, ale to bylo snad všeho všudy 3x… kousátka nechtěla..
U nás jedině camilia 🙂
Kousatka z lednicky a v nouzi nurofen.