Ahoj, chtěla jsem se zeptat, můj 8mi měsíční syn mi přestal pít mléko, nekojim.. Odmita i pití a i příkrmy. Prostě do něho nemůžu nic "nacpat".. Dnes vůbec nic nesnědl.
Dnes jsme byli u doktorky ale údajně mu nic není.. Měli jste někdo podobný problém? Jsou to zuby?
Zmenila bych lahvicky. Treba ho to nalaka, jako ze to je neco novyho...
Třeba rostou zoubky . Můj malý taky nejí má 15 m už to trvá cca 3-4 měsíce podle Dr je v pořádku ... Ale je kojeny takže spousta krát za den se kojí no
Malému když začaly na začátku 6.měsíce růst spodní zoubky,tak odmítal mlíko, ale příkrm snědl. Teď se tlačí horní a mlíko si dá,kaši taky, ale zeleninu s masem někdy sní a někdy jen klofne ...
@makronka222 neotevře mi ani pusinku.. Ale zkusím to, děkuji
@amazonkajanik mě mliko přestal v sobotu večer.. Příkrmy a vše ostatní dneska... Nejhorší je že prostě a nepije.. Nechce.. Řve
@galaxy23 namazat,dát Nurofen a nabízet
A co v pusince nema třeba afty ? Jako ty zuby jsou někdy prostě peklo ale to že Nejdl jeden den bych moc nehrotila uvidíš zítra a pokud nebude jíst fakt nic a ani um tak bych zašla k Dr .... Nás zachránilo právě to kojení jinak teď už sem tam něco málo zobne ale ne dětskou stravu ale normalne naši bohužel já musím být vděčná že sní aspoň malilinko
@veronikav31 to jsem zkoušela
@galaxy23 tak to mě pil a hodně a pak hodně slintal. Dávala jsem mu nurofen sirup,když plakal až se vztekal,i při chování,ale teplota jen 37. A dásně mazala Dologelem,na noc Aloclair
@galaxy23 ahoj,naše malá jedla krásné prikrmy a přesně kolem 8. Mesice začala všechno odmítat a to trvalo 2 měsíce...jedině co snědla bylo mlíko- kojení + UM a občas nějaké ovoce pouze z kapsicek nebo jogurt a postupně si dala i maso-zeleninu,ale také z kapsicky ...trvalo to 2 mesice cca a doktorka dělala krevní testy na vitamíny a chybělo ji železo,jak nechtěla maso a zeleninu dlouho ale pak se to postupně vrátilo do normálu,ale musela jsem opět luxovat vše dohladka a zkoušet co ji chutná...takže třeba jedla jen vše,kde bylo rajče nebo sladké brambory atd...A teď v už v roce papa všechno krásné jen někdy se jí nechce jíst ve zdi kousky masa....pokud nechce ani mleko ani vodu asi bych jela opravdu do nemocnice/znovu zavolala doktorce aby nebyl dehydrovany...jinak s tim odmítáním jidla prostě zkoušet co mu zachutna,nabízet kousky do ruky i mixovane,zkoušet jogurt prostě něco určitě po čase zafunguje... u nás to bylo nakonec 6. Nemoci plus zoubky a pomáhaly cipky Viburcol..
Ano, obě dcery dost špatně jedly, skoro 3 týdny. Starší už pak mléko nechtěla nikdy. Nabízej, nenuť. Taky špatně jedly při nemocech, virozac.